Digi Mobil. Orange, Telekom, Vodafone, Schimbare GROZAVA pentru TOTI Romanii

Digi Mobil. Orange, Telekom, Vodafone, fac o schimbare foarte importanta pentru toti clientii din Romania, iata de ce beneficiu foarte mare vom avea parte.

Digi Mobil schimbare

Digi Mobil. Orange, Telekom, Vodafone se pregatesc in urmatoarele luni sa faca o serie de schimbari extrem de bune pentru toti clientii din Romania, si e bine sa stiti de ce va veti bucura in cursul acestui an. Mai exact, Digi Mobil, si restul operatorilor telecom, vor lansa in Romania retelele 5G pe care le asteapta toti clientii, iar acestea vor veni nu doar cu viteze foarte bune, ci si cu un beneficiu despre care putina lume stia.

Digi Mobil. Lansarea retelelor 5G si mutarea unora dintre clienti in noua infrastructura va elibera retelele 4G de o parte dintre clientii care le congestioneaza in momentul de fata in Romania. Probabil unii dintre voi ati observt deja ca retelele marilor operatori Orange, Vodafone, au fost substantial imbunatatite, si ofera in mod destul de constant viteze de peste 100 Mbps pentru utilizatori, iar Digi Mobil, si poate Telekom, vor avea acelasi lucru.

Digi Mobil. Orange, Telekom, Vodafone, Schimbare GROZAVA pentru TOTI Romanii

Digi Mobil. In cazul celor din urma schimbarea si cresterea vitezelor de internet mobil se va vedea in timp, dupa ce lumea se va muta pe noua infrastructura 5G, ambele avand in momentul de fata viteze foarte slabe. Totusi, pe masura ce acoperirea 5G va deveni tot mai mare in Romania, si clientii vor alege sa faca trecerea pe aceasta infrastructura, Digi Mobil va avea viteze de internet mobil mai bune pe 4G, iar Telekom ar putea oferi acelasi lucru.

Digi Mobil. Desigur ca acest lucru nu se va intampla chiar din ziua lansarii retelelor 5G in romania, doi operatori avand deja infrastructura disponibila pentru clienti, iar ceilalti doi isi vor lansa propriile retele foarte curand. Va fi nevoie de cateva luni pentru ca efectele lansarii retelelor 5G sa fie resimtite inclusiv in retelele 4G, dar la operatori ca Digi Mobil se va vedea cea mai mare schimbare pentru clienti.

Digi Mobil. Acestea fiind spuse, stiti deja ca RCS & RDS a lansat reteaua 5G in Romania, si ca puteti cumpara telefoane care sa va permita sa o folositi, acoperirea urmand a fi extinsa substantial in urmatoarele luni de catre companie.