Telefoane Huawei. Anunt URIAS, ce va fi LANSAT pe 9 August

Telefoane Huawei. Un anunt urias a fost facut pentru toti clientii din lumea intreaga, iata ce va lansa compania Huawei in august pentru toata lumea.

Telefoane Huawei. Compania chinezeasca a facut un anunt extrem de important pentru toti clientii din Romania in cursul noptii trecute, si vorbim despre o veste foarte mare pentru toata lumea. Mai exact, pentru toti clientii cu telefoane Huawei a fost anuntat faptul ca in data de 10 august va fi prezentat in mod oficial EMUI 10, interfata care va ajunge impreuna cu sistemul de operare Android Q in produsele companiei chinezesti.

Telefoane Huawei. O conferinta pentru dezvoltatori urmeaza sa fie organizata in data de 9 august de catre cei de la Huawei, iar acolo va fi dezvaluit EMUI 10, care va fi oferit impreuna cu Android Q in smartphone-uri. EMUI 10 va fi lansat si in versiune beta pentru actualele modele de telefoane Huawei, astfel ca toti cei interesati vor putea sa instaleze versiunea pentru a se bucura de noutatile care sunt oferite.

Telefoane Huawei. Anunt URIAS, ce va fi LANSAT pe 10 August

Telefoane Huawei. Primele imagini cu EMUI 10 pentru produsele chinezilor au aparut inca din luna iunie, atunci cand un Huawei P30 PRO era prezentat cu el, deci acum ar trebui sa vedem o versiune ceva mai bine “finisata”. EMUI 10 pentru toate modelele de telefoane Huawei compatibile va avea cele mai recente actualizari de securitate disponibile in Android Q, dar si cele mai recente modificari pentru sistem.

“Huawei has confirmed that it would showcase its upcoming EMUI 10 system software on August 9th at the Huawei Developer Conference(HDC) 2019, according to the keynote schedule.”

Telefoane Huawei. Se pare ca EMUI 10 va avea multe dintre elementele de baza ale EMUI9, compania chinezeasca facand schimbari destul de mici, dar bazate pe ceea ce aduce Android Q, si pe partea de functionalitate. Compania a anuntat oficial si faptul ca zeci de modele de telefoane Huawei vor putea rula Android Q, deci vor avea si EMUI 10 disponibil, astfel ca foarte multi dintre clienti se vor putea bucura de noutati.

Telefoane Huawei. Acestea fiind spuse, ramane doar de vazut cand anume va fi lansat Android Q de catre chinezi, avand in vedere problemele cu sanctiunile din SUA, si licentierea sistemului de operare de la Google.