Digi Mobil. TOTI Clientii din Romania Vizati de o VESTE URIASA

Digi Mobil. Toti clientii din Romania sunt vizati de o veste uriasa facuta de catre cei de la RCS & RDS, iata ce trebuie sa stii in momentul de fata.

Digi Mobil telefoane 5G

Digi Mobil. Toti clientii din Romania ai operatorului de telefonie mobila sunt vizati de o veste uriasa care vine de la RCS & RDS, si ar fi bine sa profitati de ocazie pentru a incerca ceva ce n-ati mai avut. Mai exact, astazi sunt lansate oficial in Romania telefoanele 5G care vor sunt compatibile cu noua retea 5G a Digi Mobil din tara noastra, Xiaomi Mi Mix 3 5G si Huawei Mate 20X 5G fiind listate in oferta operatorului.

Digi Mobil. Compania a anuntat inca de acum aproape 2 saptamani ca toti cei interesati sa foloseasca noua retea 5G vor avea posibilitatea de a face asta multumita acestor noi modele de telefoane mobile. Telefoanele 5G pe care Digi Mobil le-a anuntat ca fiind compatibile cu reteaua sa 5G au fost puse la precomanda inca din momentul prezentarii oficiale a retelei, dar livrarile incep abia de astazi, 10 iulie.

Digi Mobil. TOTI Clientii din Romania Vizati de o VESTE URIASA

Digi Mobil. Asta inseamna ca de astazi Xiaomi Mi Mix 3 5G si Huawei Mate 20X 5G ar trebui sa poata fi cumparate si din unele magazine Digi RCS & RDS din Romania, online putand fi comandate de ceva vreme. Nu stiu deocamdata in care dintre magazinele celor de la RCS & RDS ati putea cumpara fizic aceste modele de telefoane, dar daca ati intrat deja in posesia lor, atunci puteti testa conectivitatea 5G pe care Digi Mobil o ofera in momentul de fatain Romania.

Digi Mobil. In momentul de fata operatorul are acoperire in centrul vechi pentru reteaua 5G, si ea va fi extinsa la food court-urile unor centre comerciale din Romania, plus in anumite parcuri din Bucuresti. Chiar daca nu aveti conectivitate 5G tot timpul in reteaua Digi Mobil in momentul de fata, telefoanele functioneaza si in reteaua 4G, deci le puteti folosi fara probleme pentru a va bucura de serviciile de telefonie mobila.

Digi Mobil. Acestea fiind spuse, astazi RCS & RDS a intrat si mai “oficial” in era 5G, deoarece pot fi cumparate, si sunt livrate, primele telefoane care permit conectarea la reteaua 5G a operatorului de telefonie mobila.