Un iPhone 6 a EXPLODAT in MANA unei Fetite de doar 11 ANI

iphone 6 EXPLODAT MANA Fetite 11 ANI

Un iPhone 6 a explodat in mana unei ferite in varsta de doar 11 ani, aceasta raportand incidentul penru presa din intreaga lume in cursul zilei de ieri. Kayla Ramos este numele fetite care a trecut prin acest incident extrem de serios, ea tinand telefonul in mana cand acesta a inceput sa scoata scantei , ea aruncandu-l, dupa care telefonul iPhone 6 a explodat si a luat foc.

Telefonul iPhone 6 a ars o patura pe care fetita l-a aruncat dupa ce a inceput sa scoata scantei, iar aceasta nu este prima situatie prin care telefoanele celor din Cupertino au trecut. Fetita isi folosea telefonul iPhone 6 in principal pentru a urmari clipuri video, iar desigur ca bateria este principala problema din cauza careia a explodat telefonul.

Compania Apple a fost anuntata in legatura cu incidentul in care a fost implicat telefonul iPhone 6, acesta fiind trimis deja catre un service al sau. Cei de la Apple i-au oferit tinerei un alt telefon inlocuitor pana cand vor reusi sa afle ce s-a intamplat cu cel care a explodat, insa a refuzat sa comenteze public situatia.

iPhone 6 este un telefon lansat cu aproape 5 ani in urma, insa nu se stie ce vechime avea telefonul care era folosit de catre fetita de 11 ani. Indiferent de aceasta situatie, seria de telefoane iPhone 6 n-a avut vreodata probleme din cauza exploziei bateriilor, asa ca vorbim despre un simplu incident izolat si nimic mai mult.

“I was sitting down, and I had my phone in my hand and then I saw sparks flying everywhere and I just threw it on a blanket. I was right here on the bed and the phone managed to burn through this blanket and make these holes. Ramos says she used her iPhone 6 to watch YouTube videos and occasionally lets her younger siblings play games with it.”