Apple va LANSA PATRU Noi Telefoane iPhone in Cursul Anului 2020

Apple va lansa patru noi modele de telefoane iPhone in cursul anului 2020, iata ce schimbari importante va oferi pentru produsele asteptate de catre clienti.

apple lansa patru iphone 2020

Apple va lansa patru noi modele de telefoane iPhone in cursul anului 2020, intr-o schimbare foarte interesanta de strategie in comparatie cu ceea ce este oferit in momentul de fata pentru clientii din lumea intreaga. Mai exact, cei de la Apple vor lansa trei noi modele de telefoane care au ecrane OLED, plus inca un model care aparent va fi mai ieftin, ceea ce arata ca lucrurile se schimba in mod serios pentru cei din Cupertino.

Apple va lansa trei noi modele de telefoane iPhone care au ecrane OLED cu diagonale de 5.4 inch, 6.1 inch si 6.7 inch, iar separat de acestea va exista un al patrulea model mai ieftin. E posibil ca acest model sa aiba ecran LCD, compania Apple dorind sa le ofere clientilor care vor telefoane iPhone atat optiuni scumpe, cat si optiuni mult mai ieftine, dar deocamdata nu se stie foarte clar ce se va intampla.

Apple va LANSA PATRU Noi Telefoane iPhone in Cursul Anului 2020

Trei dintre noile modele de telefoane iPhone care vor fi lansate in 2020 vor avea deasemenea si conectivitate 5G integrata de catre cei de la Apple, insa aparent nu si cel care va fi mai ieftin decat restul. Mai mult decat atat, cei de la Apple vor sa implementeze inclusiv un senzor de imagine ToF in aceste noi modele de telefoane, mai toti producatorii alegand sa ofere asemenea componente pentru produsele lor.

“Our expectations include all three Sep-2020 iPhones (5.4″/6.1″/6.7″ screen sizes) will adopt OLED displays and 5G baseband modems (with support for mmWave frequencies), and at least two of the three models adopting world facing 3D Sensing (Time of Flight) driving industry leading AR/VR capabilities which can be leveraged by custom built applications (including games).”

Separat de asta, compania Apple vrea sa reduca deasemenea dimensiunea decupajului pentru noile modele de telefoane, insa nu va elimina Face ID din produsele sale, cel putin nu deocamdata. Desigur ca asta se va intampla, Apple avand intentia de a elimina Face ID din toate noile modele de telefoane iPhone pe care le va lansa in 2021, iar atunci va oferi Touch ID cu un cititor de amprente implementat sub ecranul produselor sale.