Samsung isi BATE JOC de iPhone 6 intr-o Reclama a GALAXY S9

Samsung a decis sa continue in prostie si sa isi bata joc de iPhone 6 si de clientii iPhone X intr-o noua reclama pentru telefoanele, esec, Samsung Galaxy S9.

Samsung BATE JOC iPhone 6 Reclama GALAXY S9

Samsung a lansat in cursul acestei zile o noua reclama pentru Samsung Galaxy S9, iar in toata disperarea pe care o are acum, compania coreeana a decis sa isi bata joc de iPhone 6 si de problemele cu limitarea performantelor. In reclama de mai jos puteti vedea cum a decis compania Samsung sa promoveze Samsung Galaxy S9 prin aducerea in evidenta a faptului ca iPhone 6 are probleme cu performantele limitate si ca Apple nu-i ajuta prea mult pe clienti.

Samsung Galaxy S9 este practic comparat cu iPhone 6 in reclama celor de la Samsung, coreenii fiind disperati sa-si creasca vanzarile pentru seria care se dovedeste a fi un esec, asa ca se agata de orice pot pentru a ataca Apple. Problema este ca in cazul iPhone 6 Apple merita sa fie bataia de joc a oricui, pentru ca a limitat performantele telefoanelor fara sa spuna si nu a avut baterii suficiente pentru a rezolva problema, dar Samsung Galaxy S9 nu e neaparat solutia.

Samsung isi BATE JOC de iPhone 6 intr-o Reclama a GALAXY S9

https://youtu.be/3qhW1sDPHYI

Samsung Galaxy S9 este prezentat si ca un telefon fara decupaj in ecran, sau “breton” cum este denumit popular, iar Samsung nu s-a sfiit sa arate un parinte si copilul sau care aveau bretoane precum cel din iPhone X. Samsung, in toata prostia celor care fac reclamele de acest gen, a ales iar sa atace clientii, in loc sa se rezume doar la telefoane, iar desi Samsung Galaxy S9 este un esec monumental, reclamele de acest gen nu vor rezolva problema.

Samsung Galaxy S9 are nevoie de prezentarea diferentelor bune in raport cu iPhone X, nu a faptului ca iPhone 6 are probleme cu bateria, ca Apple are strategii tampite si ca bretoanele sunt stupide. Desigur ca de la Samsung nu te poti astepta la altceva decat la reclame la fel de stupide precum cei care tot copiaza Apple, iar Samsung Galaxy S9 va ramane un telefon la fel de nedorit ca reclamele care ataca oamenii in locul produselor.