Ecranul Huawei MATE 30 PRO, Decupaj mai MIC in PRIMELE IMAGINI

Huawei MATE 30 PRO are ecranul dcupat prezentat astazi in primele imagini chiar de pe una dintre statiile in care sunt testate componentele pentru noul model de telefon pregatit de catre chinezii de la Huawei. V-am spus ieri ca acesta este cel mai curbat ecran de smartphone din istorie, marcand o premiera pentru Huawei MATE 30 PRO, dar asta incepe sa devina o obisnuinta pentru chinezii care vor sa iasa in evidenta cu telefoanele noi.

Huawei MATE 30 PRO va avea un ecran cu un decupaj, aparent, mai mic decat cel pe care l-am vazut in modelul de anul trecut, iar asta ar fi o surpriza foarte placuta pentru noul model de telefon. Ieri v-am spus ca Apple va reduce decupajul ecranelor iPhone in 2020, insa iata ca Huawei a reusit deja sa faca asta pentru modelul pe care-l va lansa in toamna acestui an, deci americanii le vor urma exemplul pentru telefoanele de anul viitor.

Huawei MATE 30 PRO are un decupaj mai mic in ecran, dar aceeasi camera

Huawei MATE 30 PRO ecran decupaj
Ecranul Huawei Mate 30 Pro privit din exterior

Modelul de anul trecut a fost lansat cu un sistem de recunoastere faciala similar celui Face ID din iPhone X, iar pentru modelul din 2019 se pare ca nu va exista vreo modificare din acest punct de vedere. Aceasta este o veste foarte buna pentru Huawei MATE 30 PRO, deoarece multi utilizatori s-au obisnuit cu noul mod de deblocare fara a mai folosi o amprenta, si existau sanse mici oricum ca el sa dispara anul acesta.

Huawei MATE 30 PRO ecran parte inferioara
Partea interioara a ecranului Huawei MATE 30 Pro

Separat de pastrarea camerei pentru recunoastere faciala, cei de la Huawei vor integra un nou procesor, probabil intr-un chip Kirin 985, impreuna cu o noua camera cvadrupla, si un nou mediu de stocare UFS 3.0. Este de asteptat ca Huawei MATE 30 PRO sa fie lansat inclusiv cu o baterie de capacitate mai mare, cu un sistem de incarcare rapida mai performant, plus cine stie ce alte schimbari importante.

Lansarea ar putea avea loc in toamna, in septembrie/octombrie, insa o data clara nu e cunoscuta, si totul depinde de momentul in care SUA va relaxa serios sanctiunile impuse impotriva chinezilor.