Digi Mobil. DOMINA Romania, Vestea UIMITOARE despre Clienti

Digi Mobil. Operatorul detinut de catre RCS & RDS domina Romania, iar asta aduce si o veste grozava cu privire la toti clientii care-i folosesc serviciile.

Digi Mobil domina

Digi Mobil. Operatorul de telefonie mobila a avut parte de n an 2019 extrem de bun, iar asta vine cu o veste uimitoare despre clientii care folosesc serviciile companiei detinute de catre RCS & RDS.

Mai exact, in primele 6 luni ale anului 2019 Digi Mobil a fost campion la portari, ceva ce s-a intamplat si in anul 2018, dar iata ca in 2019 lucrurile merg chiar mai departe, deoarece numarul de portari este chir mai mare decat cel de anul trecut.

Digi Mobil. In primele 6 luni ale acestui an, in reteaua operatorului s-au portat nu mai putin de 164,830 de numere de telefonie mobila, si 14,498 numere de telefonie fixa, pentru un total de 179,328 numere aduse in retea.

Cifra totala de numere de telefon portate in reteaua celor de la Digi Mobil reprezinta peste o treime din numarul total de portari inregistrate in Romania, operatorul fiind lider incontestabil din acest punct de vedere, asa cum a fost si anul trecut.

Digi Mobil. DOMINA Romania, Vestea UIMITOARE despre Clienti

RCS & RDS portari iunie 2019 telefonie mobila
Numarul de portari pentru telefonie mobila in Romania in S1 2019.

Digi Mobil. Problema cea mai mare pentru cei de la RCS & RDS sta in faptul ca anul trecut toate numerele portate in retea au acoperit plecarile, deci n-a existat decat un castig infim din ceea ce a venit in retea.

Nu se stie deocamdata cum stau lucrurile in anul 2019, dar e foarte posibil ca Digi Mobil sa nu fi reusit deocamdata sa depaseasca numarul de clienti plecat cu cel de clienti plecat, cu foarte mult, astfel incat realizarea sa conteze.

RCS & RDS portari iunie 2019 telefonie fixa
Numarul de portari pentru telefonie mobila in Romania in S1 2019.

Digi Mobil. Operatorul este ales de catre foarte multi romani multumita serviciilor care au preturi foarte mici, desi calitatea nu este intotdeauna chiar atat de buna precum si-ar dori oamenii.

Totusi, la preturile platite pe abonamente nu poti cere mai mult de atat, dar acum Digi Mobil a lansat deja si o retea 5G, avand planuri foarte mari in acest segment de piata pentru anii urmatori, oferind serviciul gratuit pentru clienti.