Samsung GALAXY Fold este gata de Lansare, cu Problemele Rezolvate

Samsung GALAXY Fold este din nou pregatit pentru lansare, insa de aceasta data cu probleme deja rezolvate de catre compania coreana. Peste 2000 de unitati ale Samsung GALAXY Fold au fost oferite spre testare de catre compania Samsung pentru angajati, parteneri, si experti, iar verdictul este cel scontat.

Samsung GALAXY Fold are problemele rezolvate de catre compania coreeana in urma amanarii lansarii, din luna aprilie, ceea ce este o veste foarte buna. Se pare ca aceste luni in care Samsung GALAXY Fold a fost testat in versiunea revizuita au fost foarte bune pentru a ajuta inginerii coreenilor sa descopere sursele problemelor.

Samsung GALAXY Fold a fost testat inclusiv de catre experti in industria de telefoane mobile, sau profesori universitari, si toti au spus ca problemele au disparut. Desigur ca desi problemele au fost rezolvate, inca nu a fost stabilita o data de lansare pentru noua versiune a Samsung GALAXY Fold, insa mai mult ca sigur nu avem mult de asteptat.

Primul telefon pliabil al Samsung, Galaxy Fold, pare pregătit pentru lansare. Recent, un grup de experți tehnici format din profesioniști din industrie și profesori de la Universitatea Națională din Seoul și KAIST au testat smartphone-ul pliabil și au confirmat ca probleme au fost rezolvate.