Windows 10. Microsoft te OBLIGA sa FACI exact ceea ce Evitai

Windows 10. Microsoft te obliga sa faci in calculatoare exact ceea ce nu iti doreai, iata ce a declarata compania americana si cum sunt afectati toti clientii.

Windows 10. Compania Microsoft a inceput sa-i oblige pe utilizatorii sitemului sau de operare pentru calculatoare sa faca exact ceea ce evitau de cateva luni bune incoace, si totul fara ca persoanele fara multe cunostinte sa stie ce sa faca.

Microsoft a inceput sa-i oblige pe utilizatorii Windows 10 sa faca upgrade de la April 2018 Update, versiunea 1803, la May 2019 Update, versiunea 1903, si asta pentru ca foarte multa lume inca n-a instalat versiunea ce mai recenta.

Windows 10. Actualizarea nu a fost obligatorie pana acum, compania Microsoft evitand sa o impuna la instalare din cauza problemelor nedescoperite care au generat destul de multa frustrare in randul unor clienti.

Acum ca problemele cele mai serioase ale Windows 10 au fost rezolvate, cei de la Microsoft s-au gandit ca ar fi cazul sa oblige oamenii sa instaleze cea mai recenta versiune a sistemului sau de operare, si multi nu vor scapa de upgrade.

Windows 10. Microsoft te OBLIGA sa FACI exact ceea ce Evitai

Windows 10. A trecut cam un an de cand compania americana a fortat lumea sa faca upgrade la o noua versiune a sistemului sau de operare, astfel ca era cam de asteptat ca procesul sa fie reluat la un moment dat de catre ei.

Microsoft a spus la un moment dat ca nu-i va lasa pe oameni cu versiuni vechi ale Windows 10, iar cei care sunt obligati sa faca acum upgrade vor ramane pe 12 noiembrie fara suport pentru actualizari din partea companiei americane.

Inițiem actualizarea Windows 10 mai 2019 pentru clienții cu dispozitive care se află la sfârșitul perioadei de suport sau care se apropie de acesta și nu au actualizat încă dispozitivele. Păstrarea acestor dispozitive, atât cu suport, cât și cu actualizări lunare, este esențială pentru securitatea dispozitivelor și pentru sănătatea ecosistemelor.

Windows 10. Utilizatorii care inca mai ruleaza April 2018 Update, cu versiunea 1803, urmeaza sa aiba parte de o fortare a actualizarii in perioada imediat urmatoare, versiunea 1903 urmand a ajunge in calculatoarele lor.

Microsoft vrea ca toata lumea sa fie in deplina siguranta cat ii foloseste sistemul de operare, iar acest lucru va fi posibil de indata ce procesul de upgrade fortat va aduce versiunea cea mai noua in calculatoarele tuturor oamenilor.