Samsung GALAXY S9. Anuntul ULUITOR Facut de catre POLITIE

Samsung GALAXY S9. Un anunt uluitor a fost facut despre politie in legatura cu telefoanele companiei coreene, iata ce vor face cu ele agentii in curand.

Samsung GALAXY S9 politie

Samsung GALAXY S9. Telefonul mobil lansat de catre compania Samsung in anul 2018 are parte de un anunt uimitor din partea politiei, si asta ar putea fi inceputul unei schimbari majore pentru felul in care sunt folosite telefoanele mobile.

Mai exact, politia din Kit Carson, Burlington, Colorado, a anuntat ca va echipa agentii sai cu telefoane Samsung GALAXY S9 care vor sta sub vestele acestora, dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos.

Samsung GALAXY S9. Telefoanele urmeaza sa le ofere agentilor o a doua metoda de comunicare cu dispeceratul pentru a cere ajutor, sau a afla informatii despre masini/persoane in momentele in care statiile nu au semnal.

Separat de asta, telefoanele Samsung GALAXY S9 vor functiona ca si camere pentru a inregistra tot ceea ce fac agentii, inclusiv cand vine vorba despre colectat dovezi de la locurile in care au fost comise infractiuni, deci au un rol multiplu.

Samsung GALAXY S9. Anuntul ULUITOR Facut de catre Politie

Samsung GALAXY S9 politie camera

Samsung GALAXY S9. Acesta este si primul produs al coreenilor care este certificat pentru reteaua FirstNet al celor de la AT&T, iar aici vorbim despre o retea GSM prioritara care permite comunicatiile mai rapide intre politie, si nu numai.

Politia spune deasemenea ca bateria din Samsung GALAXY S9 ar trebui sa tina telefonul in functiune pentru cel putin o tura al agentilor, deci acestia ar trebui sa se poata folosi de ele fara probleme cat isi fac datoria pe teren.

“Our Sheriff’s Office’s small team of patrol deputies cover over 2,000 square miles of ground in our county, which means they’re always on the move. With Samsung devices connected to the FirstNet dedicated public safety communications platform, the body camera footage captured via Visual Labs uploads automatically. Our officers don’t have to take any extra steps to connect—everything is streamlined.”

Samsung GALAXY S9. Interesanta este ca pe telefoane este instalat si un software care va permite vizualizarea in timp real a imaginilor preluate de pe camerele telefoanelor, deci politistii vor fi deasemenea monitorizati de sefi.

Aceasta este prima oara cand politia din vreo tara foloseste aceste modele de telefoane ale companiei Samsung pentru misiunile pe care le fac agentii, si va fi interesant de vazut daca vom afla informatii despre cum va decurge programul.