Huawei MATE 30 LITE. Primele IMAGINI OFICIALE, Marea SURPRIZA

Huawei MATE 30 LITE. Primele imagini oficiale cu telefonul dezvaluie si o mare surpriza pregatita de catre compania chinezeasca pentru clientii sai.

Huawei MATE 30 LITE. Primele imagini oficiale cu noul telefon au aparut astazi in premiera, si asa avem ocazia de a vedea o schimbare uriasa care este pregatita de catre chinezi pentru cei care doresc acest model din noua serie.

In imaginile de mai jos puteti vedea un Huawei MATE 30 LITE care a fost trimis la TENAA, autoritatea chineza care certifica telefoanele pentru lansare in tara, ea publicand pe internet imagini cu toate dispozitivele certificate.

Huawei MATE 30 LITE. Primul lucru foarte interesant la telefon este camera, iar asta pentru ca ea urmeaza sa fie cvadrupla, desi vorbim despre un telefon ieftin, care in mod normal nu ar avea o asemenea componenta integrata de producator.

Huawei MATE 30 LITE tenaa

In ciuda acestui lucru, se pare ca cei de la Huawei vor sa le ofere si clientilor care cumpara aceste modele de telefoane specificatii de top, iar o camera cvadrupla la un pret de vanzare de doar 200 – 300 de euro este ceva ce putini credeau ca ar putea avea.

Huawei MATE 30 LITE. Primele IMAGINI OFICIALE, Marea SURPRIZA

Huawei MATE 30 LITE carcasa

Huawei MATE 30 LITE. Putem vedea deasemenea pe spate si un cititor de amprente, iar asta inseamna ca nu va exista unul integrat in ecran, deci ramanem la tehnologiile vechi pentru acest model de telefon din serie.

Nu era greu de crezut ca pentru Huawei MATE 30 LITE nu vor fi oferite chiar cele mai noi si mai bune tehnologii, iar asta deoarece telefonul are un pret de vanzare foarte mic in raport cu modelul de clasa medie din serie, asa ca e perfect normal.

Huawei MATE 30 LITE ecran

Huawei MATE 30 LITE. Telefonul ar putea fi chiar pus in vanzare inaintea celorlalte modele din serie, iar asta deoarece are specificatii si design diferit in raport cu celelalte modele, deci nu dezvaluie nimic secret in legatura cu celelalte modele.

Acestea fiind spuse, din moment ce Huawei MATE 30 LITE a fost certificat de catre autoritatile de la TENAA, e destul de clar ca macar lansarea din China se apropie rapid, acum ramane doar de vazut ce se va intampla cu cea internationala.