In Google Chrome vom avea 20 de Teme NOI, Iata Schimbarile

Google Chrome va avea 20 de teme noi pentru utilizatori, dar si alte schimbari importante pentru browser, iata ce noutati majore vor fi oferite in final.

Google Chrome teme noi

Google Chrome va avea implementate nu mai putin de 20 de teme noi de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar mai jos puteti vedea cum arata schimbarea care este pregatita de catre americani.

Noile tab-uri pentru Google Chrome au implementata aceast anoua metoda de personalizare de catre compania Google, iar schimbarea temelor intr-un tab va permite modificarea temei pentru intregul browser, totul foarte simplu.

Google Chrome are implementat acest nou sistem de modificare a temelor pentru a le permite utilizatorilor sa-si personalizeze mai usor felul in care arata browserul pe care-l folosesc pentru navigare pe internet in fiecare zi.

Puteti vedea ca simpla apasare pe una dintre teme permite inclusiv activarea acesteia, pentru intregul browser, meniul special pentru controlarea temelor permitand inclusiv instalarea de teme terte, sau dezinstalarea lor rapida la nevoie.

In Google Chrome vom avea 20 de Teme NOI, Iata Schimbarile

Google Chrome teme noi pagina

Google Chrome va implementa deasemnea modificari si pentru personalizarea tab-urilor noi din cadrul browserului, astfel ca putem adauga mai rapid scurtaturi, sau chiar imagini de funal pentru ele, totul in doar cateva secunde.

Totul este mutat din multiple sectiuni ale Google Chrome intr-una singura, iar asta face folosirea software-ului mult mai usoara pentru toti utilizatorii care il au instalat, multa lume cerand aceasta modificare, si e bine sa vedem ca e facuta intr-un final.

Google Chrome teme noi scurtaturi

Google Chrome este cel mai folosit browser pentru navigare pe internet, insa abia recent a avut implementate functii care exista in Firefox, sau Opera, de cativa ani buni, iar utilizatorii au cerut in repetate randuri oferirea lor.

Google s-a miscat destul de greu cu implementarea, iar desi totul se face destul de greu, e bine de stiut ca exista totusi interes pentru a le oferi oamenilor ceea ce isi doresc de foarte mult timp in browserele lor.

Google Chrome va avea si o alta schimbare majora in curand, implementarea unei rezolvari pentru modul Incognito, care putea fi detectat de catre website-uri.