PROBLEMA MARE a Google Chrome pe care Google o va REZOLVA

Google Chrome va avea in sfarsit rezolvata o foarte mare problema pe care compania Google o cunoaste de mult, dar pe care o va repara abia acum.

Google Chrome problema incognito

Google Chrome are o problema foarte serioasa pe care compania Google a promis intr-un final ca o va rezolva pentru utilizatorii din lumea intreaga, desi asta teoretic s-a mai intamplat la un moment dat.

Mai exact, Google Chrome va avea rezolvata problema “Incognito Mode” care inca permite urmarirea utilizatorilor in anumite website-uri, chiar daca in mod teoretic acest lucru ar trebui sa fie imposibil, in conditii normale.

Google Chrome nu le va mai permite website-urilor sa urmareasca nici utilizatorii care citesc anumite articole, si au restrictie la a citi altele, ceva ce pana acum a fost un subiect intens de discutie.

Google sustine ca e o problema cand website-urile urmaresc utilizatorii logati, in versiunea normala, chiar si in “Incognito Mode”, astfel ca Google Chrome va avea aceasta problema rezolvata pe data de 30 iulie, cu versiunea 76.

PROBLEMA MARE a Google Chrome pe care Google o va REZOLVA

Google Chrome va avea modificata o functionalitate interna care salveaza fisiere in timpul navigarii pe internet, chiar si in incognito mode, iar asa, noi vom putea naviga pe internet in mai multa anonimitate.

Google Chrome va fi modificat intr-un asemenea mod incat “Incognit mode” nu va mai putea fi detectat de catre vreun website, indiferent de metoda folosita, iar asta pentru ca Google vrea sa le ofere oamenilor posibilitatea de a fi anonimi pe internet.

Modul incognito al Chrome se bazează pe principiul că ar trebui să aveți posibilitatea de a naviga privat pe web. La sfârșitul lunii iulie, Chrome va remedia o problema care a permis site-urilor să detecteze persoane care navighează în modul incognito. Acest lucru va afecta unii editori care au folosit această portiță pentru a descuraja evitarea sistemelor de plată pentru articole, așadar am dori să explicăm contextul și contextul schimbării.

Google Chrome are aceasta problema de cativa ani buni de zile, ceea ce arata cam cat de rapid a dorit compania Google sa o rezolve, dar este totusi bine ca intr-un final se gandeste sa corecteze bugul.

Versiunea 76 a Google Chrome este in proces de testare in versiune bta de ceva timp, si urmeaza sa fie oferita in mod public pentru toata lumea pe 30 iulie, deci mai avem inca 11 zile de asteptare pana cand vom avea iar un “Incognito Mode” util.