Vestea Huawei MATE 30 PRO care ii va BUCURA pe TOTI Fanii

Huawei MATE 30 PRO. O noua veste grozava care ii va bucura pe toti fanii a venit astazi, iata ce anunt surprinzator de bun a fost facut de catre chienzi.

Huawei MATE 30 PRO android

Huawei MATE 30 PRO. Noul model de telefon este asteptat cu sufletul la gura de catre foarte multi fani ai companici chinezesti, si se pare ca va veni cu exact ceea ce asteptau ei de la serie.

Ieri un vicepresedinte al Huawei a confirmat ca Android va fi folosit in telefoane in continuare, si ca sistemul de operare inlocuitor e gandit pentru altceva, deci nu ajunge in Huawei MATE 30 PRO in aceasta toamna.

Huawei MATE 30 PRO. Beneficiind in continuare de Android, telefonul le va oferi utilizatorilor experienta pe care o stiu din sistemul de operare al Google, si experienta cu care s-au obisnuit de la Huawei.

Asta inseamna ca aplicatiile din Google Play Store raman in continuare disponibile, ca serviciile Google vor fi in continuare implementate, iar asa Huawei MATE 30 PRO va oferi exat ce au oferit si predecesorii sai pana acum.

Vestea Huawei MATE 30 PRO care ii va BUCURA pe TOTI Fanii

Huawei MATE 30 PRO. va beneficia deci de tot ceea ce trebuie, iar asta il va face si atractiv pentru clientii care acum se cam feresc de telefoanele chinezilor pentru ca nu se stie ce actualizari Android vor mai primi in urmatori ani.

Vestea arata si ca Huawei este dornica sa ramana un partener al celor de la Google, dar din pacate e posibil ca asta sa nu o ajute chiar atat de mult in razboiul comercial pe care SUA il duce in momentul de fata cu China.

Huawei MATE 30 PRO. In baza a ceea ce stim acum, telefonul va avea un nou chip Kirin, va avea un ecran cu diagonala mai mare, va avea o baterie de capacitate mai mare, mediu de stocare mai performant, si noi module RAM.

In telefon vom vedea deasemenea si un sistem de incarcare mult mai rapid, un posibil sistem de incarcare wireless mai rapid, plus desigur imbunatatiri majore pentru camerele sale.

Huawei MATE 30 PRO. Prezentarea ar trebui sa aiba loc in septembrie/octombrie, in functie de cum decurg lucrurile cu sanctiunile din SUA, iar lansarea va avea loc la 2 – 3 saptamani dupa aceea.