Asa ARATA Google Pixel 4 XL, si NU vei fi Multumit de el

Google Pixel 4 XL arata multumit

Google Pixel 4 XL a fost dezvaluit in toata splendoarea sa multumita multitudinii de leak-uri aparute in ultimele zile, insa nu vei fi multumit de ceea ce vrei primi. Poti vedea in imaginile de mai jos cum arata Google Pixel 4 XL, noul model de telefon avand o margine foarte groasa in partea superioara, si una mai subtire in cea inferioara.

Google Pixel 4 XL va avea deasemenea o camera tripla care arata fix precum cea a iPhone 11, dar are senzorii de imagine pozitionati usor diferit. Odata cu lansare Google Pixel 4 XL dispare si acel design al carcaselor impartite, cei de la Google preferand sa ofere un design unitar pentru carcase, ceea ce nu e neaparat rau.

Google Pixel 4 XL arata multumit design

Cum s-au potrivit Google Pixel 4 XL si iPhone 11 pentru a avea un design atat de similar pentru camera este foarte greu de spus, dar iata ca ele vor fi lansate asa. Foarte putina lume este multumita de modul in care arata Google Pixel 4 XL, si asta e perfect normal, dar ar fi bine sa va obisnuiti cu design-ul, pentru ca nu va disparea prea curand.

Google Pixel 4 XL arata multumit lateral

Voi ce parere aveti despre design-ul Google Pixel 4 XL ?

1 COMENTARIU

  1. Pe fata este mult mai frumos chiar si cu marginea mai mare, prefer astfel decat cu notch-ul ala ridicol, iar pe spare sunt identice atat pixel cat si iphone! Hidoase ambele si ridicol de asemanatoare! Oare cine a copiat de la cine?