Digi Mobil. Vestea UIMITOARE, ce OFERA GRATUIT in Romania

Digi Mobil. O veste uimitoare a fost anuntata pentru toti utilizatorii din Romania ai retelei operatorului de telefonie mobila, iata de ce se pot bucura toti.

Digi Mobil 5g gratuit

Digi Mobil. Utilizatorii din Romania ai serviciilor oferite de catre RCS & RDS au parte de o veste uimitoare care arata ca desi platesc foarte putin pentru aceste servicii, primesc totusi mai mult decat la operatorii concurenti. Ma refer aici la faptul ca Digi Mobil este singurul operator de telefonie mobila din Romania care a anuntat ca le va oferi clientilor sai posibilitatea de a beneficia in mod gratuit de acces la reteaua 5G pe care a lansat-o deja in Bucuresti.

Digi Mobil. Vodafone a lansat o serie de abonamente separate prin care le ofera clientilor din Romania acces la reteaua 5G, iar Orange si Telekom vor face mai mult ca sigur fix acelasi lucru cu retelele lor. Digi Mobil isi permite sa faca acest lucru deoarece are deja o infrastructura de fibra optica foarte buna pentru antenele 5G, in timp ce Orange, Vodafone, Telekom au costuri mai mari, deci nu vor putea oferi acces gratuit la reteaua 5G.

Digi Mobil. Vestea UIMITOARE, ce OFERA GRATUIT in Romania

Digi Mobil. Orange in mod sigur va avea abonamente separate pentru reteaua 5G in momentul in care va fi lansata pentru clienti, iar la Telekom viitorul depinde foarte mult de compania care va cumpara activele din tara. Daca Telekom nu va fi vanduta, atunci e posibil sa ofere acces gratuit la reteua 5G pentru a contra mai serios Digi Mobil, care i-a furat foarte multi clienti din Romania, ofertele din ultima vreme fiind direct tintite impotriva lor.

Digi Mobil. Multumita deciziei celor de la RCS & RDS de a nu impune abonamente speciale pentru a accesa reteaua 5G, numarul romanilor care se vor bucura de aceasta tehnologie va fi mult mai mare decat in mod normal. Asta va asigura faptul ca lumea se va putea bucura de urmatoarea generatie de tehnologii mai repede, daca isi va cumpara si un telefon 5G dedicat, fie de la Digi Mobil, sau de la alti operatori.

Digi Mobil. Acestea fiind spuse, acum puteti cumpara telefoane 5G de la operator, si va puteti bucura de reteaua care exista in Bucuresti, ea urmand a fi extinsa in alte zone din oras, dar si din alte orase.

4 COMENTARII

  1. Ai uitat un detaliu.numarul persoanelor care vor avea telefoane 5g.vor fi putine avand in vedere ca nu sunt telefoane 5g si alea cateva costa peste 3000 ron

  2. Este ok sa lase la liber 5G ul, adica sa nu impuna abonamente speciale. Asa mai cresc nr clientilor si ii “fericesc” putin pe cei actuali. Politica lor a fost din totdeauna cat mai mult la preturi cat mai mici, iar aceasta metoda prinde la multa lume. Ideea este ca reteaua lor este destul de praf, poate cu ocazia implementarii 5G se va mai imbunatati calitatea

  3. Ai uitat un detaliu.numarul persoanelor care vor avea telefoane 5g.vor fi putine avand in vedere ca nu sunt telefoane 5g si alea cateva costa peste 3000 ron