Ecranul iPhone 12 va veni cu o Noua Tehnologie INOVATOARE

iPhone 12 va fi lansat cu un nou tip de ecran in care compania Apple va implementa o tehnologie inovatoare, iata cum vrea sa-si uimeasca fanii in anul 2020.

Ecranul iPhone 12 tehnologie inovatoare

Ecranul iPhone 12 va veni cu o noua tehnologie inovatoare de la compania Apple, iar asta pentru ca actualele modele de telefoane mobile Android au cam depasit produsele celor de la Apple din multe privinte. Tehnologia nu a fost dezvoltata de catre compania Apple, si urmeaza sa fie implementata in ASUS ROG Phone II in doar cateva saptamani, dar iPhone 12 ar urma sa o aiba deasemenea implementata de catre cei din Cupertino.

Apple ar vrea sa implementeze in telefoanele din seria iPhone 12 un nou tip de ecran care are rata de refresh variabila intre 60Hz – 120Hz, adica valoarea actuala si una care e folosita in iPad Pro, de exemplu. Cei de la Apple au implementat in tabletele iPad Pro ecrane cu rata de refresh de 120Hz pentru a permite Apple Pencil sa aiba atingerile inregistrate mult mai exact pe ecran, iar acum in iPhone 12 se pare ca se va face acelasi lucru.

iPhone 12 va avea un ecran cu rata de refresh 60Hz/120Hz

Daca vom avea intr-adevar un asemenea tip de ecran in iPhone 12, atunci este de asteptat ca Apple sa ceara un pret mult mai mare pentru telefoanele pe care le va lansa in cursul anului 2020 pentru clienti. E posibil ca odata cu aceasta schimbare compania Apple sa permita inclusiv folosirea Apple Pencil cu telefoanele sale, ceva ce acum nu e posibil, poate si pentru ca ecranele au o rata de refresh de doar 60Hz.

iPhone 12 va aduce mult beneficii multumita acestui ecran, iar aici putem sa includem si faptul ca interfata ar trebui sa fie mult, mult mai fluida, iar experienta pentru jocuri ar trebui sa fie semnificativ imbunatatita. Acum Apple discuta cu Samsng si LG despre acest nou tip de ecrane pentru telefoanele iPhone din 2020, dar mai mult ca sigur va gasi la partenerii sai componentele necesare pentru a-l implementa.