Android. Noua Functie GROZAVA Luata de la iOS si iPhone

Android. O noua functie grozava pentru telefoane a fost luata de la iOS si iPhone pentru a aduce schimbarile pe care toti le asteptam de la compania Google.

Android functie ios iphone casti

Android. O noua functie grozava luata de la iOS si iPhone a fost anuntata de catre compania Google pentru telefoanele care ruleaza acest sistem de operare, si vorbim despre ceva ce exista de ceva vreme. Mai exact, Android va avea o serie de functii noi pentru sistemul “Fast Pair” implementat in cadrul sistemului de operare, el aducand schimbari pentru informatiile pe care le vedem pentru dispozitivele Bluetooth conectate la telefoanele noastre.

Android. Mai exact, incepand cu aceasta schimbare utilizatorii vor putea vedea in sfarsit pe aceste telefoane informatii privind energia din bateriile fiecarei casti Bluetooth la care sunt conectati. Castile AirPods au aceasta functionalitate chiar de cand au fost lansate, insa oficial Android va avea totul implementat de catre Google abia din acest moment, si vorbim despre o schimbare foarte buna pentru utilizatori.

Android. Noua Functie GROZAVA Luata de la iOS si iPhone

Android functie ios iphone casti bluetooth

Android. Google a anuntat deasemenea ca va implementa API-uri care vor aduca si alte tipuri de notificari legate de energia bateriilor castilor, deci nu doar cei care au AirPods se vor bucura de asemenea functionalitate. Alta functie preluata de la AirPods le va permite utilizatorilor Android sa-si caute castile folosind aplicatia “Find My Device”, si sa vada ultima locatie in care acestea au fost folosite cu telefoanele.

Android. Desigur ca va exista optiunea de a actiona un sunet rulate pe ele pentru a le gasi mai usor, sau daca nu doriti sa le mai folositi, le puteti sterge din lista de dispozitive la care v-ati mai conectat. O sectiune speciala din interfata Android va afisa toate aceste informatii pe care utilizatorii le pot accesa si mult mai usor, astfel incat sa vada totul detaliat in legatura cu accesoriile Bluetooth pe care le folosesc.

Android. Toate aceste functii noi nu vor fi lansate impreuna cu versiunea 10, care va fi distribuita oficial din august, ele urmand a fi lansate ulterior in 2019 de catre compania Google pentru producatorii de telefoane.

1 COMENTARIU