Samsung GALAXY S11. Functii SPECIALE Pregatite pentru Clienti

Samsung GALAXY S11. Noi functii speciale sunt pregatite de catre compania Samsung pentru clientii din lumea intreaga, iata ce urmeaza sa fie oferit curand.

Samsung GALAXY S11 oneui 2.1

Samsung GALAXY S11. O noua serie de functii speciale este pregatita de catre compania Samsung pentru clientii care vor cumpara acest telefon extrem de important in primavara anului viitor, si asta pentru ca el trebuie sa fie popular. Mai exact, in iarna anului 2019 coreenii vor lansa Android Q cu OneUI 2.0 pentru telefoanele actuale, insa in primavara anului 2020 vor pregati pentru Samsung GALAXY S11 OneUI 2.1, cu noi schimbari si functii speciale.

Samsung GALAXY S11. Surse din cadrul companiei Samsung au confirmat intentiile privind lansarile care sunt pregatite pe final de an 2019, si inceput de an 2020, dar probabil ca nimeni nu e uimit sa auda despre aceste planuri. Era destul de clar faptul ca in iarna va fi lansata OneUI 2.0 impreuna cu Android Q, iar lansarea OneUI 2.1 impreuna cu Samsung GALAXY S11 nu parea chiar atat de sigura, insa iata ca este.

Samsung GALAXY S11. Functii SPECIALE Pregatite pentru Clienti

Samsung GALAXY S11. Desigur ca nu se stiu inca noutatile importante care vor fi aduse de catre OneUI 2.0 pentru utilizatori, iar in aceeasi masura nu se stie ce va aduce special OneUI 2.1, asa ca totul ramane o mare surpriza. E clar ca actualizare pentru Android Q din telefoanele coreenilor va aduce toate noutatile implementate de catre Google, iar Samsung GALAXY S11 va veni mai mult ca sigur cu o serie de functii speciale pentru clienti.

Samsung GALAXY S11. Separat de noutati pe partea software, telefonul va avea si noutati pe partea de componente, de la un nou ecran mai performant, si pana la un nou procesor, noi module de memorie RAM, sau medii de stocare. Mai mult decat atat, Samsung GALAXY S11 va avea si o baterie de capacitate mai mare, iar pe partea de design nu ne putem astepta la schimbari colosale, pentru ca nu vor exista.

Samsung GALAXY S11. Prezentarea va avea mai mult ca sigur loc in februarie 2020, poate inainte de Mobile World Congress 2020, iar lansarea ar trebui sa aiba loc undeva prin martie.