OFICIAL, Samsung GALAXY S11 va veni cu un Upgrade IMPORTANT

Samsung GALAXY S11. Un upgrade foarte important pentru noile modele de telefoane a fost confirmat in mod oficial de catre compania Samsung pentru clienti.

Samsung GALAXY S11 upgrade

Samsung GALAXY S11. In mod oficial a fost anuntat un foarte mare upgrade pentru telefoanele care vor fi lansate in toamna acestui an de catre compania coreeana, si e ceva ce fanii asteapta de foarte multa vreme pentru ele.

V-am spus acum cateva saptamani ca pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S11 va fi implementat RAM DDR5, iar zilele trecute a venit si confirmarea faptului ca aceasta schimbare va fi oferita in mod oficial.

Samsung GALAXY S11. Companic coreeana a inceput deja productia pentru noile modeule RAM DDR5 chiar luna aceasta, iar desi s-a speculat ca ele vor fi integrate in telefoanele din seria Note 10, asta e imposibil, din pacate.

Aceste modele de telefoane nu pot fi compatibile cu aceste module RAM DDR5 deoarece procesoarele din ele nu au suport integrat, astfel ca seria de telefoane Samsung GALAXY S11 este cea care le va aduce in mod oficial.

OFICIAL, Samsung GALAXY S11 va veni cu un Upgrade IMPORTANT

Samsung GALAXY S11. Noile module RAM DDR5 vor aduce un spor major de performante pentru clientii care vor decide sa cumpere aceste modele de telefoane, ceea ce in final este exact ce-si doreste toata lumea de la ele.

Separat de sporul de performante adus de catre aceste noi componente, ele vor oferi deasemenea si o reducere pentru consumul de energie al bateriei Samsung GALAXY S11, ceea ce poate aduce si o autonomie mai buna.

Samsung GALAXY S11. Avand in vedere ca telefoanele din seria Note 10 nu vor fi compatibile cu aceste module de memorie RAM, iar Samsung nu are alte modele premium pregatite in 2019, ele nu vor fi folosite altundeva de ei.

Pana in momentul in care telefoanele Samsung GALAXY S11 vor fi lansate, aceste module de memorie RAM DDR5 vor fi integrate in alte telefoane Android care vor fi lansate de catre diversi producatori chinezi pe piata.

Samsung GALAXY S11. Prezentarea va avea loc in primavara anului 2019, probabil undeva prin februarie, iar lansarea ar trebui sa aiba loc cel tarziu la inceput de luna martie.