SURPRIZA in Windows 10, Schimbare SECRETA Descoperita Deja

Windows 10. Microsoft face pentru sistemul sau de operare o schimbare foarte importanta, care este ascunsa deocamdata, dar a fost dezvaluita inainte de lansare.

Windows 10 microsoft defender

Windows 10. Sistemul de operare al companiei Microsoft ascunde foarte multe secrete, iar astazi vorbim despre unul important care ne arata cam spre ce se va indrepta software-ul americanilor in urmatorii ani. Mai exact, in cadrul celei mai recente versiuni a Windows 10 a fost descoperita o schimbare care ne arata faptul ca denumirea Windows Defender urmeaza sa fie modificata de catre cei din Redmond, totul fara ca vreo confirmare oficial sa vina inca.

Windows 10. Avand in vedere ca Windows Defender este transferat pe mai multe platforme de catre compania americana, acesta isi va schimba denumirea in Microsoft Defender incepand cu primavara anului viitor. Atunci va fi lansata o noua actualizare majora pentru Windows 10, iar aceasta va aduce si versiunea redenumira a antivirusului, Microsoft Defender urmand a fi branding-ul sub care software-ul va fi distribuit pe toate platformele globale.

SURPRIZA in Windows 10, Schimbare SECRETA Descoperita Deja

Windows 10 microsoft defender oficial
Microsoft Defender confirmat in Windows 10 20H1.

Windows 10. Deocamdata schimbarea de denumire este vizibila doar in editorul de politici de grup in baza carora functioneaza sistemul de operare, inclusiv documentele de suport ale Microsoft pastrand secretul in continuare. Desigur ca e normal ca Microsoft sa nu divulge aceasta schimbare majora pentru Windows 10 chiar de pe acum din moment ce este interesata sa o faca abia in 2020, deci avem doar de asteptat ca noi dovezi ale existentei sale sa apara.

Windows 10. Separat de aceasta schimbare pentru antivirusul sistemului de operare, cei de la Microsoft au mai mult ca sigur pregatite si alte modificari substantiale de care utilizatorii se vor putea bucura in momentul in care for face upgrade. Windows 10 are asteptate anul viitor cateva dintre cele mai importante modificari, iar desi aceasta pare mica, in contextul global al lucrurilor vorbim despre o modificare care va avea un impact foarte mare.

Windows 10. In momentul de fata actualizarea majora pentru anul viitor este in plin proces de testare, astfel ca vom mai afla multe dintre noutatile care sunt pregatite pentru toata lumea.