iOS 12.4 aduce CRESTERI MARI Pentru Autonomia Bateriei iPhone

iOS 12.4 vine cu o serie de cresteri mari pentru autonomia bateriei iPhone, compania Apple parand sa fi reusit imbunatatiri neasteptate pentru clientii sai. In clipul video de mai sus puteti vedea un test de performante privind autonomia bateriei telefoanelor iPhone, iar iOS 12.4 este cu mult mai bun decat iOS 12.3.1.

iOS 12.4 ofera o autonomie cu pana la 34 de minute de utilizare mai buna in comparatie cu iOS 12.3.1, iar asta inseamna o crestere de 10% pentru utilizatori. 34 de minute de utilizare, in special pentru modelele mai vechi de telefoane iPhone, reprezinta un upgrade substantial in iOS 12.4, si multa lume se va bucura de aceasta schimbare.

iOS 12.4 nu a avut prezentata in lista de schimbari vreo modificare pentru autonomia bateriei telefoanelor iPhone, insa iata ca ele exista, si sunt foarte mari. In clipul video de mai sus nu avem testate si telefoanele iPhone premium cele mai recente ale companiei Apple, dar iOS 12.4 aduce mai mult ca sigur si pentru ele cresteri ale autonomiei.