Camera Huawei MATE 30 PRO are SPECIFICATIILE Dezvaluite

Huawei MATE 30 PRO are specificatiile finale pentru camera dezvaluite pentru lumea intreaga, iata ce va fi lansat pentru produs in momentul punerii in vanzare.

Camera Huawei MATE 30 PRO are SPECIFICATIILE Dezvaluite

Huawei MATE 30 PRO are astazi dezvaluite specificatiile finale ale camerei, impreuna cu formatul pe care aceasta urmeaza sa il aiba, iar totul dupa foarte multe speculatii cu privire la acest model nou de telefon. Conform informatiilor aparute astazi, Huawei MATE 30 PRO urmeaza sa aiba integrata o camera cvadrupla care va fi inclusa intr-o structura patrata in carcasa, exact la fel precum am vazut si vedem la seria lansata anul trecut.

Huawei MATE 30 PRO va avea o camera formata din doi senzori de 40 de megapixeli, unul de 8 megapixeli, plus unul ToF, iar aici desigur ca ne referim la camra principala, nu la cea frontala, care va avea senzori diferiti. Senzorul de imagine de 40 de megapixeli din Huawei MATE 30 PRO va fi folosit pentru pozele obisnuite facute de catre utilizatori, celalalt de 40 de megapixeli va fi unul wide-angle, iar cel de 8 megapixeli va fi telephoto.

Camera Huawei MATE 30 PRO are SPECIFICATIILE Dezvaluite

Senzorul de imagine ToF din camera Huawei MATE 30 PRO este gandit pentru a facilita inregistrarea de imagini cat mai bune cu efect bokeh, de adancime, iar in 2020 va fi unul dintre trend-urile din industria telefoanelor. Deocamdata nu stim daca senzorul telephoto de 8 megapixeli va avea zoom hibrid de pana la 10X, sau nu, acesta urmand a fi compus dintr-un zoom optic de 5X, unul digital de 5X, plus prin software o extensie pana la 50X.

Detaliile privind noutatile pe care camera Huawei MATE 30 PRO le aduce sunt deocamdata destul de putine, dar pe masura ce ne apropiem de lansarea telefonului, vor aparea cu siguranta si mai multe detalii cu privire la ea. Este deasemenea de asteptat ca Huawei MATE 30 PRO sa fie lansat cu un procesor Kirin 985, o baterie de capacitate mai mare, mai mult RAM, mai performant, si noi medii de stocare UFS 3.0, mult mai performante decat actualele.

Huawei MATE 30 PRO este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, iar oficialii companiei anuntasera ca punerea in vanzare ar putea avea loc in septembrie, sau cel tarziu octombrie.