Dezvaluirea Huawei MATE 30 PRO ce-i va SUPARA pe Multi FANI

Huawei MATE 30 PRO. O dezvaluire foarte importanta pentru telefon va supara foarte multi fani care se asteptau la ceva complet diferit pentru telefon in 2019.

Huawei MATE 30 PRO Dezvaluirea SUPARA Multi FANI

Huawei MATE 30 PRO. O noua dezvaluire foarte importanta pentru telefon a fost facuta astazi, si e posibil ca unii dintrefanii companiei chinezesti sa nu fie chiar atat de entuziasmati de ceea ce vor vedea in smartphone. Mai exact, in contextul in care foarte multe brand-uri din China au telefoane fara decupaje, unii dintre fani deja se plang pe retelele de socializare ca Huawei MATE 30 PRO inca mai are unul, chiar mare, demn de anul 2017, nu 2019.

Huawei MATE 30 PRO. Desi din primele imagini cu aparute cu folii de protectie pentru ecranul noului telefon era sugerata ideea ca decupajul din ecran va fi mai mic, realitatea este ca el va ramane la fel ca in modelul de anul trecut. Asta ineamna ca Huawei MATE 30 PRO se va baza in continuare pe tehnologia de recunoastere faciala pe care o regasim inclusiv in iPhone XS, insa e posibil sa fie ultimul an, poate inclusiv pentru compania Apple.

Dezvaluirea Huawei MATE 30 PRO ce-i va SUPARA pe Multi FANI

Huawei MATE 30 PRO Dezvaluirea SUPARA Multi FANI ecran
Folie de protectie pentru ecranul Huawei MATE 30 PRO

Huawei MATE 30 PRO. In ciuda decupajului foarte generos din ecranul telefonului, acesta va avea totusi o schimbare foarte importanta in ceea ce priveste curbura spre exteriorul panoului frontal, aceasta urmand a fi foarte mare. E posibil sa fie cea mai mare implementata vreodata pentru un telefon mobil, iar asa Huawei MATE 30 PRO ar urma sa fie un telefon cu o premiera foarte interesanta, si asta l-ar aduce in atentia lumii intregi in toamna.

Huawei MATE 30 PRO Dezvaluirea SUPARA Multi FANI panou frontal
Cu un decupaj mare, Huawei MATE 30 PRO pastreaza design-ul din 2018.

Huawei MATE 30 PRO. Un nou procesor este deasemenea anuntat pentru acest nou model de smartphone, dar nu va veni singur pentru ca asteptam o baterie mai mare deasemenea, dar si mai mult RAM, mai performant. Foarte interesante vor fi schimbarile pentru camera Huawei MATE 30 PRO, care ar pute fi ori quad, ori penta, si daca va avea 5 senzori de imagine, atunci in mod clar va depasi orice fel de telefon de pe piata.

Huawei MATE 30 PRO. Lansarea telefoanelor va avea loc in toamna, chinezii dorind sa finalizeze procesul pana in septembrie, sau octombrie, oricum mai devreme decat in cursul anului 2018.