Samsung GALAXY S11 va DISTRUGE iPhone, Huawei cu Aceasta Noutate

Samsung GALAXY S11 va distruge concurenta cu aceasta schimbare extrem de importanta pe care o va face Samsung, iata de ce vor avea parte clientii sai.

Samsung GALAXY S11 va DISTRUGE Concurenta cu Aceasta Noutate

Samsung GALAXY S11 va fi lansat in primavara anului viitor, si deja stim una dintre foarte importantele noutati pe care le va aduce pentru clientii companiei coreene, ea “cantarind” foarte mult in “economia” lucrurilor. Mai exact, Samsung GALAXY S11 va avea integrat RAM DDR5 de catre coreeni, iar desi acum nu pare ca e vorba despre o schimbare foarte mare, probabil nu va ganditi cam ce fel de imbunatatiri aduce aceasta componenta in telefoane.

Samsung GALAXY S11 cu RAM DDR5 nu doar ca va avea performante cu macar 30% mai bune decat ale seriei actuale, inclusiv consum redus de energie, dar cu medii de stocare UFS 3.0 va face telefoanele grozave. Fluiditatea sistemului de operare, inclusiv deschiderea aplicatiilor, urmeaza sa fie imbunatatite radical in Samsung GALAXY S11, fata de S10, multumita acestor nou module RAM DDR5, ele fiind fabricate chiar de catre coreeni.

Samsung GALAXY S11 va DISTRUGE iPhone, Huawei cu Aceasta Noutate

Asta nu e tot, deoarece pe partea de conectivitate 5G, Samsung GALAXY S11 poate oferi viteze de transfer de date mai mari decat ale telefoanelor concurente, tocmai multumita acestor componente performante. Chiar daca un telefon 5G se conecteaza la o retea de 10 Gbps, el nu poate trensfera date decat in limitele componentelor interne, iar acum cele fara UFS 3.0 si RAM/procesor rapide n-au viteze grozave, dar Samsung GALAXY S11 va avea.

Noi procesoare Qualcomm Snapdragon 865 si Exynos 9830 vor fi integrate in aceasta serie de telefoane, ele fiind gandite special pentru 5G si sustinerea unor viteze de tranfer de date de peste 1 Gbps. Mediile de stocare UFS 3.0 si memoria RAM DDR5 vor facilita deasemenea performante atat de bune pe Samsung GALAXY S11, iar multa lume nu realizeaza ca telefoanele Xiaomi, Oppo, Vivo, OnePlus nu vor avea performante atat de bune.

Samsung GALAXY S11 va fi prezentat in primavara anului 2020, cel mai probabil in preajma Mobile World Congress 2020, dar va fi lansat in luna martie, deci la putin timp dupa dezvaluirea oficiala.