Primul Telefon Pliabil si Testul de Rezistenta in care se face de RAS

Primul telefon pliabil apare intr-un test de rezistenta care ne rata ca aceste telefoane sunt incredibil de scumpe pentru ceea ce ofera, din pacate.

Primul telefon pliabil a fost prezentat si lansat de catre Royole Flexpai, o companie chinezeasca despre care nimeni nu a auzit absolut nimic pana in momentul in care ea si-a prezentat telefoanele la CES 2019. In weeend v-am prezentat un clip video in care telefonul era folosit pentru prima oara de un youtuber intr-un clip video extins, iar acum vedem si un prim test de rezistenta pentru telefonul pliabil care costa 1300 de dolari.

Chiar de la primele teste de zgariere se observa ca ecranul din plastic se va zgaria foarte usor, chiar de 2 ori mai usor decat un smartphone cu Gorilla Glass, deci utilizatorii trebuie sa fie foarte atenti, pentru ca foliile de protectie nu trebuie aplicate pe el. Acum utilizatorii nu trebuie sa se gandeasca doar la faptul ca ecranul telefonului pliabil ramane cu doua cute din cauza indoirii, ci si la faptul ca zgarierea este extrem de usoara.

Primul Telefon Pliabil si Testul de Rezistenta in care se face de RAS

Trecand la carcasa, aceasta este din plastic, si se zgarie extrem de usor, iar inlocuirea sa nu e tocmai ceva ce poate fi facut chiar atat de usor, deci utilizatorii vor ramane cu telefoanele zgariate. Nici temperatura ridicata a unei flacari deschise nu trebuie aplicata pe ecran, deoarece spre deosebire de telefoanele cu sticla peste ecrane, in acest caz plasticul se arde complet, si zona respectiva devine complet inutila.

In ceea ce priveste indoirea, telefonul pliabil nu are mari probleme in a se indoi in forma normala, scotand cateva sunete destul de ciudate, si avand o gaura neobisnuit de mare intre bucatile carcasei. La indoirea telefonului in sens inverse, se poate obseva faptul ca e surprinzator de rezistent, balamaua fiind surprinzator de flexibila, iar dupa rupere ecranul ramane i ncontinuare functional, ceea ce este surprinzator.

In ciuda rezistentei surprinzatoare a balamalei, ecranul de plastic e marea problema, pentru ca se zgarie ridicol de usor, ramane cu doua cute enervante, si toate astea pentru nu mai putin de 1300 de dolari.

3 COMENTARII