Windows 10. Nou Update IMPORTANT LANSAT de catre Microsoft

Windows 10. Un nou update important a fost lansat de catre compania Microsoft pentru calculatoarele din lumea intreaga, iata ce schimbari aduc pentru clienti.

Windows 10. Nou Update IMPORTANT LANSAT de catre Microsoft

Windows 10. Un nou update important a fost lansat de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din lumea intreaga zilele trecute, el aducand rezolvari pentru foarte multe probleme raportate de catre utilizatori. KB4505903 este denumirea update-ului care a fost lansat vineri pentru Windows 10 si utilizatorii din lumea intreaga, acesta modificand versiunea sistemului de operare la 18362.267, si daca ati avut pana acum probleme cu calculatoarele voastre, e recomandabil sa facei update-ul chiar in acest moment.

Windows 10. Lista de schimbari pe care acest update le aduce pentru clientii din lumea intreaga este foarte mare, iar asta pentru ca au fost raportate si foarte multe probleme de catre clientii care au instalat update-ul precedent. Printre cele mai importante probleme rezolvate se numara una a Windows Hello, care refuza sa mai functioneze dupa ce un calculator cu Windows 10 este repornit de catre utilizator, foarte multa lume fiind frustrata de asta.

Windows 10. Nou Update IMPORTANT LANSAT de catre Microsoft

Windows 10. Alte probleme importante rezolvate au legatura cu deschiderea si printarea de documente PDF folosind Microsoft Edge, cei de la Microsoft reusind sa rezolve intr-un final problemele care au suparat multi clienti. Separat de acestea, Windows 10 are rezolvate problemele cu afisarea incorecta a culorilor pe monitoare, dar si cele care impiedicau ajustarea luminozitatii dupa ce calculatoarele erau repornite din Sleep, sau hibernare.

Windows 10. Mergand mai departe, folosirea Sleep mode e deasemenea posibila chiar daca exista deschise aplicatii care folosesc Bluetooth, iar calitatea sunetelor redate prin Bluetooth a fost deasemenea imbunatatita. Separat exista multe alte rezolvari de probleme ceva mai mici, si imbunatatiri ale performantelor Windows 10, deci toti cei care aveau reticente in a instala aceasta actualizare, se pot gandi sa o faca, ea parand sa nu aiba probleme.

Windows 10. Actualizarea este distribuita la nivel global chiar in aceste momente de catre cei de la Microsoft, deci nu trebuie decat sa o instalati in calculatoarele voastre.