Samsung GALAXY NOTE 10 Plus CONFIRMAT OFICIAL in Romania

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus a fost confirmat oficial in Romania pentru toti fanii care-l asteapta, iata ce a dezvaluit Samsung pe website-ul sau.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus CONFIRMAT OFICIAL in Romania

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus a fost confirmat in mod oficial din greseala de catre compania coreeana, ea reusind sa confirme mai tot ceea ce stiam deja in legatura cu acest model important de smartphone. Samsung GALAXY NOTE 10 Plus a fost listat pe website-ul coreenilor in cursul zilelor trecute, si confirma denumirea care urmeaza sa fie folosita, impreuna cu alte detalii importante cu privire la ceea ce va oferi pentru clienti la achizitie.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus a fost confirmat chiar prin website-ul pentru Romania a companiei, inclusiv prin cel pentru Slovacia, si puteti vedea in imaginea de mai jos ce fel de detalii au fost dezvaluite. Aceasta este prima oara cand Samsung GALAXY NOTE 10 Plus este mentionat intr-o pagina oficiala de catre compania coreeana, ea dezvaluind ca va exista un model cu 512 GB spatiu de stocare, si SIM Hybrid, deci vor exista mai multe variatii.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus CONFIRMAT OFICIAL in Romania

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus CONFIRMAT OFICIAL in Romania dovada

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus ar urma sa fie oferit in multiple culori, cele noi Aura Glow, Black si White, plus alte cateva optiuni separate, fiecare in multiple versiuni in ceea ce priveste memoria RAM si spatiul de stocare. Pana acum am aflat deja ca Samsung GALAXY NOTE 10 Plus este versiunea de top din serie, care vine cu un ecran care are diagonala de 6.8 inch, plus noi procesoare Qualcomm Snapdragon 865, sau exynos 9830.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus va fi deasemenea lansat fara noile module RAM DDR5, dar cu noi medii de stocare UFS 3.0, plus camere imbunatatite fata de seria S10, si un stylus care ofera mai multe functii. Desigur ca vor exista si alte noutati pe partea software pentru Samsung GALAXY NOTE 10 Plus, probabil inclusiv pentru One UI, insa ramane de vazut ce alte schimbari care inca nu au fost dezvaluite acum vor fi facute cunoscute saptamana viitoare.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus va fi prezentat saptamana viitoare in cadrul unei conferinte care va avea loc in China, dar lansarea este programata sa aiba loc pe data de 23 august la nivel global.