Samsung GALAXY NOTE 10 Plus, RECORD ce DEPASESTE P30 Pro, OnePlus 7

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus va fi lansat cu un record care-l ajuta sa depaseasca Huawei P30 PRO, OnePlus 7 PRO, si sa devina un telefon dorit de consumatori.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus RECORD ULUITOR pentru Ecran margini

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus va fi lansat de catre compania coreeana cu un record uluitor pentru ecranul care va fi implementat pentru clientii dornici sa achizitioneze viitorul dispozitiv. Vorbim despre un record in randul telefoanelor Samsung, iar asta pentru ca Samsung GALAXY NOTE 10 Plus nu vine cu ceva ce n-am mai vazut la alte modele de smartphone-uri, ci doar ajunge din urma ceea ce exista, si aduce o noutate totala pentru fanii seriei.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus va depasi Huawei P30 PRO si OnePlus 7 PRO cu un raport ecran – panou frontal de 92.5%, ambele telefoane concurente fiind sub 90%, deci acesta va fi un motiv serios de achizitie. Conform unui cunoscut leaker de informatii despre telefoanele coreenilor, Samsung GALAXY NOTE 10 Plus va avea margini laterale pentru ecran cu grosime de 1.5mm, cea superioara avand 2mm, si cea inferioara 3.7mm, deci foarte subtiri.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus, RECORD ce DEPASESTE P30 Pro, OnePlus 7

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus RECORD ULUITOR pentru Ecran margini

Stim deja ca pentru Samsung GALAXY NOTE 10 Plus va fi implementat deasemenea si un ecran cu diagonala de 6.8 inch, uriasa pentru un smartphone, iar asta a permis si reducerea marginilor panoului frontal. Rezolutia 1440p va fi deasemenea oferita pentru telefon, impreuna cu un chip Qualcomm Snapdragon 855 Plus, sau Exynos 9825, in functie de tara, ambele urmand a fi ajutate si de 12 GB RAM pentru o experienta 5G grozava.

Interesant este ca rezervarile pentru Samsung GALAXY NOTE 10 Plus au fost deja deschise de catre compania Samsung, astfel ca toti cei interesati pot cumpara deja telefonul inaintea prezentarii din 7 august. Lansarea urmeaza sa aiba loc pe 23 august, dar deocamdata nu se stie la ce pret, astfel ca toti clientii vor trebui sa astepte ca noutatile sa fie dezvaluite pentru a sti cam cat vor trebui sa cheltuie pentru a intra in posesia sa.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus va fi modelul mai scump dintre cele doua care sunt pregatite pentru lansare, iar in versiunea standard ar urma sa coste cam 1200 de euro, cea 5G urmand a fi mult mai scumpa.