OPPO va Lansa un Nou Telefon SPECTACULOS, dar Total INUTIL

OPPO a prezentat astazi un prototip de ecran care arata spectaculos, dar care este complet inutil pentru clientii care il vor cumpara dupa lansare.

OPPO Lansa Nou Telefon SPECTACULOS Total INUTIL

OPPO a prezentat astazi un nou prototip de telefon care vine cu o schimbare spectaculoasa pentru lumea smartphone, ceva ce vom tot vedea la telefoane in urmatorul an, dar din pacate totul este complet inutil. Puteti vedea in imagini ca vorbim despre faptul ca OPPO vrea sa lanseze un telefon al carui ecran este curbat la un unghi de 88 de grade, ceva similar fiind anuntat si pentru Huawei MATE 30 PRO de ceva vreme, dar cam atat.

OPPO sustine ca ecranul din acest telefon are denumirea “waterfall screen”, adica “ecran cascada”, iar asta face referire la unghiul la care este curbat spre exteriorul carcasei, desi nimeni n-avea nevoie de asa ceva. Noul smartphone ramane fara butoane de volum si de pornire/inchidere, cei de la OPPO urmand a oferi, cel mai probabil, unele tactile, cu cel putin un buton relocat pentru a permite deschiderea telefonului atunci cand este inchis.

OPPO va Lansa un Nou Telefon SPECTACULOS, dar Total INUTIL

OPPO Lansa Nou Telefon SPECTACULOS Total INUTIL curbura
Noul telefon OPPO care are un ecran curbat la 88 de grade.

OPPO nu ofera prea multe detalii cu privire la modul in care va fi folosit acest telefon, iar asta deoarece acel ecran curbat nu poate fi utilizat prea usor, atingerile accidentale fiind o problema serioasa pentru el. Ideea pe care o avem prezentata aici de la OPPO este practic nascuta din lipsa de inovatii pentru telefoanele mobile, asa ca se fac modificari stupide de care nimeni nu are nevoie, si care nici nu au vreo utilitate reala, desi arata spectaculos.

Din pacate, in loc sa se implementeze functii si componente de care chiar are nevoie un smartphone, precum o baterie care sa aiba autonomie mai buna, iata ca avem ecran curbate spre nimic. Samsung a inceput trend-ul acesta, chinezii l-au preluat, il contiuna, utilitatea este egala cu zero, dar cand nu mai ai ce sa copiezi de la Apple, recurgi la toate ideile pe care le-au dat la o parte cand ai avut ce copia de la ceilalti.