Problemele Samsung GALAXY S10 CRESC, iata Cat de GRAVE Sunt

Samsung GALAXY S10. Problemele foarte mari pe care le au telefoanele companiei coreene au fost confirmate in mod oficial, aita ce se intampla in realitate.

Problemele Samsung GALAXY S10 CRESC, iata Cat de GRAVE Sunt

Samsung GALAXY S10. Problemele foarte mari ale telefoanelor companiei coreene s-au vazut in T2 2019, iar in mod surprinzator ea a recunoscut faptul ca lucrurile nu merg chiar atat de bine. In rezultatele financiare anuntate ieri de catre compania coreeana, ea a confirma faptul ca Samsung GALAXY S10 are vanzari mult mai proaste decat ar fi trebuit sa fie, iar acest lucru a contribuit la scaderea cu 42% a profitului diviziei mobile fata de T2 2018.

Samsung GALAXY S10. Seria de telefoane a avut un start foarte bun pe piata, cu vanzari surprinzator de bune, insa in ultima vreme coreenii au inceput sa ofere reduceri peste reduceri pentru ele, si e confirmat oficial de ce. Cat de mult au scazut vanzarile seriei Samsung GALAXY S10 nu stim deocamdata, insa compania a spus ca intreaga oferta de telefoane premium a suferit de pe urma unei scaderi a vanzarilor, deci situatia e una cat se poate de serioasa.

Problemele Samsung GALAXY S10 CRESC, iata Cat de GRAVE Sunt

Samsung GALAXY S10. Paradoxal este faptul ca vanzarile de telefoane ale Samsung au crescut cu 5 milioane de unitati in T2 2019, iar asta in timp ce profitul a scazut cu 42%, ceea ce pare greu de inteles. In realitate lucrurile se explica prin faptul ca Samsung a vandut foarte multe telefoane ieftine, pentru care face un profit foarte mic, iar cum Samsung GALAXY S10 nu se vinde bine, nu avea de unde sa scoata si profit bun de pe urma vanzarilor.

“În timp ce piața generală a înregistrat o scădere a cererii de smartphone-uri din cauza mediului macroeconomic negativ și a slăbiciunii sezoniere, livrările de smartphone-uri Samsung au crescut QoQ conduse de vânzări puternice ale noilor serii Galaxy A, inclusiv Galaxy A50 și A70. Cu toate acestea, vânzările modelelor emblematice au scăzut QoQ pe ritmul de vânzări slab pentru Galaxy S10 și cererea stagnantă de produse premium.”

Samsung GALAXY S10. Profitul la orice producator vine de la produsele scumpe care se vand in cantitati foarte mari, iar cand Samsung vinde multe telefoane din seriile A si J, face profit foarte mic. Daca nu-si va creste substantial vanzarile de telefoane din seria Samsung GALAXY S10, compania coreeana nu va reusi sa-si creasca profitul pentru divizia mobila pana cand va gasi un alt produs care sa fie cu adevarat cautat de catre oameni.

Samsung GALAXY S10. In momentul de fata gasiti foarte multe reduceri pentru telefoanele companiei coreene, si ele vor continua sa creasca pe masura ce vanzarile vor continua sa fie proaste.