Samsung GALAXY S10. Functia EXCLUSIVA adusa de Note 10

Samsung GALAXY S10. Telefonul nu va avea disponibila o noua functie exclusiva pentru telefoanele din seria Note 10, iata ce pregateste compania Samsung.

Samsung GALAXY S10 ai iso smart iso note 10

Samsung GALAXY S10. Acest model de telefon a fost lansat in primavara de catre compania Samsung cu cea mai buna camera implementata in vreun telefon propriu, insa se se pare ca va fi depasita de cea din Note 10. Stim deja ca Note 10 urmeaza sa fie lansat cu o camera cvadrupla, fata de cea tripla din Samsung GALAXY S10, dar se pare ca ea va avea deasemenea si unele imbunatatiri pe partea software, care ii vor face gelosi pe unii clienti.

Samsung GALAXY S10. Desi senzorii de imagine pentru Note 10 sunt fix cei folositi pentru telefoanele lansat ein primavara, pe partea software lucrurile nu vor sta chiar la fel, iar asta pentru ca e implementat ceva nou. Mai exact, cei de la Samsung au brevetat ca marca denumirea “AI ISO”, sau “Smart ISO”, si se pare ca in Note 10 tehnologia va fi folosita pentru a aduce schimbari in bine in comparatie cu camera telefoanelor Samsung GALAXY S10.

Samsung GALAXY S10. Functia EXCLUSIVA adusa de Note 10

Samsung GALAXY S10 ai iso smart iso note 10 marca

Samsung GALAXY S10. Aceasta functie care lipseste din telefoanele lansate in primvara le va permite utilizatorilor sa inregistreze poze mai bune in conditii de luminozitate scazuta, si totul multumita software-ului din Note 10. ISO-ul pentru inregistrarea pozelor va fi modificat in mod automat in functie de conditiile de iluminare din preajma utilizatorului, ceea ce Samsung GALAXY S10 nu are disponibil intr-o forma la fel de buna precum cea din Note 10.

Samsung GALAXY S10. Acest model de telefon face poze foarte bune in conditii de luminozitate scazuta, insa se pare ca ele vor “pali” in fata celor inregistrate de catre Note 10 pentru clienti in primavara. Nu se stie deocamdata ce modificari a facut compania coreeana pe partea software pentru a imbunatati semnificativa calitatea pozelor facute cu Note 10 fata de Samsung GALAXY S10, insa “AI ISO” sau “Smart ISO” se anunta a fi ceva grozav.

Samsung GALAXY S10. Acestea fiind spuse, se pare ca Samsung vrea sa-i faca pe fani sa renunte la telefoanele din primavara pentru cele noi, sau sa-i convinga pe unii care le-au ignorat ca ar fi bine sa le cumpere.