RCS & RDS. Anuntul de care TREBUIE sa Stie Clientii Romani

RCS & RDS. Clientii operatorului de telecomunicatii trebuie sa stie despre un anunt care ii vizeaza, si care se aplica pentru serviciile pe care le folosesc.

RCS & RDS viteze medii

RCS & RDS. Operatorul de telecomunicatii din Romania are, probabil, cea mai mare retea de fibra optica din Romania, sigur cea mai moderna, cu 25.000 de KM  de cabluri de inalta viteze care conecteaza toata tara. RCS & RDS are si cel mai bun internet din Romania, compania oferindu-le clientilor posibilitatea de a comanda abonamente care le ofera posibilitatea de a naviga pe internet la viteze cuprinse intre 300 Mbps si 1000 Mbps, insa exista limite.

RCS & RDS. V-am spus acum cateva zile conditiile in care puteti atinge vitezele maxime pe care operatorul de telecomunicatii vi le ofera, deci daca nu aveti calculatorul potrivit, platiti degeaba un anumit abonament, sau altul. Totusi, daca aveti ceea ce va trebuie, trebuie sa stiti ca RCS & RDS specifica atat vitezele maxime, cat si cele medii, sau minime, de internet pe care le puteti atinge daca doriti sa folositi serviciile oferite in Romania.

RCS & RDS. Anuntul de care TREBUIE sa Stie Clientii Romani

RCS & RDS. Pentru toate abonamentele pe care le ofera compania exista viteze medii car sunt cu cel putin 10% mai mici decat cele maxime pe care le poate atinge un client care are si un calculator puternic. Asta e normal, deoarece viteza medie depinde foarte mult de conditiile de retea, si de cat de bine poate functiona reteaua cand se face download, sau upload, iar RCS & RDS specifica faptul ca nu poate furniza vitezele maxime tot timpul.

RCS & RDS. In aceeasi viteza, compania sustine deasemenea ca pentru toate abonamentele pe care le ofera clientii ar trebui sa obtina viteze minime de download de 200 Mbps, si 100 Mbps pentru upload. Este foarte important de inteles faptul ca RCS & RDS nu garanteaza aceste viteze pentru clienti, deci ele pot fi chiar mai mici, abonamentele cu viteze garantate fiind mult mai scumpe decat cele pentru consumatorii casnici, si e bine de stiut asta.

RCS & RDS. Chiar si cu aceste specificatii, operatorul de telecomunicatii are cea mai buna retea de internet din tara noastra, depasind fara discutie orice alta retea concurenta.