INGRIJORARE, Telefoanele Huawei Primesc o Noua LOVITURA DURA

Telefoanele Huawei primesc o noua lovitura foarte dura care ii ingrijoeaza pe clientii din lumea intreaca, ei neintelegand ce se va intampla cu produsele.

INGRIJORARE, Telefoanele Huawei Primesc o Noua LOVITURA DURA

Telefoanele Huawei primesc o noua lovitura foarte dura in acest final de saptamana, iar asta arata cat de ingrijorati ar trebui sa fie clientii in legatura cu ceea ce se intampla in momentul de fata cu produsele lor. Desi Donald Trump a promis ca va usura sanctiunile din SUA astfel incat telefoanele Huawei sa aiba parte de actualizari pentru Android, si alte modele noi sa fie lansate, presedintele american avea de fapt cu totul alte planuri.

Telefoanele Huawei sufera o noua lovitura puternica dupa ce Donald Trump a anuntat ca de la 1 septembrie va aplica tarife pentru produse chinezesti in valoare de 300 de miliarde de dolari, ceea ce creste tensiunile cu China. Practic, in loc sa rezolve problemele cu telefoanele Huawei din momentul de fata, Trump a ales sa apese si mai mult pe “rana” deschisa deja, iar compania chinezeasca si ai sai clienti sunt principalele victime in aceasta disputa.

INGRIJORARE, Telefoanele Huawei Primesc o Noua LOVITURA DURA

Stim deja ca vanzarile pentru telefoanele Huawei au stagnat in T2 2019 fata de T1 2019, iar asta in ciuda faptului ca a fost lansata seria Huawei P30, care a avut parte de un succes surprinzator de mare deja. Nici incasarile n-au avut parte de cresterea dorita, si asta din cauza faptului ca telefoanele Huawei nu mai sunt cautate de catre consumatori doarece acestia nu stiu ce fel de actualizari vor primi pentru sistemul de operare Android in viitor.

“Înainte ca Trump să-și lanseze ultimele salve, se astepta că ar putea reduce restricțiile asupra companiei. Huawei, care este cel mai mare producător de echipamente de telecomunicații din lume și un important producatir de smartphone-uri, aflandu-se pe lista neagră a comerțului american din mai. Dar decizia de a relua războiul comercial cu un tarif de 10% pentru mărfuri chineze în valoare de 300 de miliarde de dolari începând cu 1 septembrie – efectiv o taxă pentru toate mărfurile din China care vin în Statele Unite – pune în discuție orice răgaz.”

Nesiguranta aceasta a costat compania chinezeasca milioane de telefoanele Huawei nevandute, sau cel putin asta se poate spune dupa ce n-a existat crestere intre vanzarile dintre T1 si T2 2019, ca in alti ani. Realitatea este ca e destul de riscant pentru clienti sa mai cumpere telefoanele Huawei in momentul de fata, iar asta pentru ca ei nu stiu daca vor beneficia de viitoarele noutati pentru Android, sau nu, avand in vedere problemele cu SUA.

Telefoanele Huawei sunt foarte cautate in China, unde s-au inregistrat peste jumatate din vanzarile totale din T2 2019 ale companiei, dar in lumea occidentala lucrurile s-au schimbat foarte mult.

10 COMENTARII

  1. Eu mi-am cumpărat chiar zilele trecute un Huawei P30. Sunt mai mulțumit decât am crezut ca voi fi. Totul este absolut superb pe telefonul asta. De la ecran pana la baterie… Ar trebui sa încurajăm compania Huawei și sa cumpărăm chiar dacă trec prin momente mai puțin favorabile. Mi sa luat de iPhone și Samsung și preturile lor stupide. Deși nici p30 nu e chiar atât de ieftin, insa e mult mai accesibil decât ceilalți.

  2. S-a vazut ca Apple nu a mai apelat la ei pt cpu…la ecrane ei apeleaza si la lg,ssd acum ca au cumparat divizia toshiba la fel etc…nu exista dependenta..trebuie doar gasita o companie ce poate oferi cererile de calitate si cantitate Apple
    Ce era TSMC acum 6-7 ani si ce este acum…

  3. singurul avantaj era sau este ca Samsung poate produce pt Apple 10 mil de bucati pt weekendul de lansare al iphone…dar din moment ce Apple nu mai vinde atata in ultimii ani…