Siri te Inregistreaza cand faci SEX, dar Apple NU va mai Sti ce faci

Siri te Inregistreaza cand faci SEX, dar Apple NU va mai Sti ce faci

Acum aproximativ doua saptamani v-am spus ca Siri va asculta chiar si cand faceti sex, compania Apple lasandu-i pe angajati sa asculte aceste inregistrari. Totul face parte din procesul de imbunatatire a raspunsurilor pe care asistentul personal le da pentru utilizatori, iar Apple nu e singura companie care face asta.

Pentru ca lumea s-a plans foarte mult de aceasta practica, Apple a luat decizia de a nu le mai permite angajatilor sa monitorizeze aceste inregistrari. Apple spune ca a oprit la nivel global procesul de analizare a inregistrarilor preluate de la comenzile date Siri, dar nu spune dca va si sterge inregistrarile pe care le are deja, acestea fiind tinute 6 luni in serverele sale.

“Ne-am angajat să oferim o experiență excelentă Siri, protejând confidențialitatea utilizatorului În timp ce efectuăm o revizuire amănunțită, suspendăm gradarea Siri la nivel global. În plus, ca parte a unei actualizări software viitoare, utilizatorii vor avea posibilitatea să aleagă să participe la clasare.”

Apple va implementa intr-o noua actualizare pentru iOS si o functie care le va permite utilizatorilor sa impiedice trimiterea de inregistrari catre companie. Aceasta optiune ar trebui sa fie activata in mod predefinit, iar oamenii sa o dezactiveze doar daca vor sa aiba comenzile ascultate, dar desigur ca nu e va intampla asa.