Clientii cu Telefoanele Samsung au parte de o VESTE GROZAVA

Telefoanele Samung vor avea foarte curand o schimbare foarte importanta de care se vor putea bucura toti clientii care folosesc aceste produse, iata noutatile.

Clientii cu Telefoanele Samsung cu parte de o VESTE GROZAVA

Telefoanele Samsung au parte de o veste groava astazi, clientii urmand a se bucura de o schimbare extrem de buna pe care o asteptau de foarte multa vreme, si care devine o realitate incepand de anul acesta. Mai exact un aparent inginer al companiei coreene sustine ca telefoanele Samsung vor avea parte de o schimbare foarte importanta in perioada urmatoare, ele urmand a avea aplicatia Android Messages setata ca predefinita pentru mesaje.

Telefoanele Samsung au in momentul de fata o aplicatie de mesagerie dezvoltata de catre compania coreeana, insa ea va fi eliminata pentru evita probleme cu clientii din SUA. In SUA urmeaza sa fie impusa folosirea tehnologiei RCS pentru mesagerie, iar pentru a evita implementarea ei in aplicatia de pe telefoanele Samsung, coreenii prefera sa foloseasca aplicatia standard Android Messages, pe care oricum o va avea toata lumea.

Clientii cu Telefoanele Samsung au parte de o VESTE GROZAVA

Google a inceput sa foloseasca tehnologia RCS in Franta si Marea Britanie anul acesta, si telefoanele Samsung vor beneficia de ea in mult mai multe tari, pe masura ce va fi disponibila, ea fiind un inlocuitor pentru SMS. Tehnologia RCS urmeaza sa aduca pe telefoanele Samsung un sistem de mesagerie similar cu iMessage din iPhone, fiind compatibil cu o gama variata de modele de la diversi producatori, chiar din fabrica.

Spre deosebire de iMessage, tehnologia RCS folosita in aplicatia Android Messages in telefoanele Samsung in curand nu va cripta in totalitate mesajele, deci din acest punct de vedere este deficitara. Chiar si asa, simpla dorinta de a implementa aplicatia Android Messages in locul celei standard pentru telefoanele Samsung este un foarte mare pas inainte facut de catre coreeni, si e bine ca s-au gandit intr-un final la acest lucru.

Telefoanele Samsung vor avea aceasta aplicatie oferita nativ cel mai probabil incepand cu modelele lansate in toamna, insa deocamdata nu exista informatii clare cu privire la planul de distributie pregatit de catre coreeni.