Siri te Inregistreaza cand faci SEX, si Partenerii Apple AUD Asta

Siri Inregistreaza cand faci SEX Partenerii Apple AUD Asta

Siri ii inregistreaza pe utilizatori chiar si atunci cand acestia nu realizeaza ca pot avea conversatiile, sau actiunile inregistrate, ele fiind trimise spre analiza la partenerii companiei. Apple sustine ca mai putin de 1% dintre interactiunile oamenilor cu Siri sunt analizate, dar cu miliarde de comenzi date zilnic, aceasta cifra este una extrem de mare.

COnform unuia dintre partenerii Apple care a ascultat si analizat inregistrari provenite de la Siri, asistentul inregistreaza oamenii intr-o varietate de situatii. Acest aspune ca a auzit oamenii facand sex, discutand cu doctorul, incheind afaceri, comitand infractiuni, inregistrarile avand atasate informatiile de contact ale persoanei, locatia de inregistrare, si nu doar atat.

Siri are inregistrarile ascultate de catre parteneri ai Apple, la fel cum Amazon Alexa, sau Google Assistant au inregistrarile deasemenea analizate de catre oameni. Totul este facut pentru ca sistemele sa fie imbunatatite, iar Apple da de inteles ca tot ceea ce a spus fostul angajat al companiei sale partenere, fara a face referire punctuala la afirmatii.

Avand in vedere ca alte companii au inregistrarile asistentilor personali analizate de catre terte persoane, daca voi credeti ca Apple nu face asta, inseamna ca ati fost deja pacaliti.

“Au existat nenumărate cazuri de înregistrări care includ discuții private între medici și pacienți, tranzacții de afaceri, aparente infractiuni, acte sexuale și așa mai departe. Aceste înregistrări sunt însoțite de date de utilizator care arată locația, detaliile de contact și datele aplicațiilor. Apple spune : O mică parte din solicitările Siri sunt analizate pentru a îmbunătăți Siri și dictarea. Solicitările utilizatorilor nu sunt asociate cu ID-ul Apple al utilizatorului. Răspunsurile date de Siri sunt analizate în locații sigure și toți angajatii au obligația de a respecta cerințele stricte de confidențialitate ale Apple.”