PROBLEMELE Huawei se ADANCESC, CUM sunt Afectate Telefoanele

Huawei. Problemele companiei chinezesti devin din ce in ce mai grave, iar telefoanele pe care clientii le detin, sau le vor cumpara, sunt cele mai afectate.

PROBLEMELE Huawei se ADANCESC, CUM sunt Afectate Telefoanele

Huawei. Problemele prin care trece compania asiatica devin din ce in ce mai serioase, iar asta in conditiile in care se fac eforturi foarte mari pentru ca situatia sa nu fie chiar atat de serioasa precum se credea. V-am spus ieri ca SUA intentioneaza sa aplice noi sanctiuni impotriva Chinei in cadrul razboiului comercial dintre cele doua companii, iar asta afecteaza foarte mult activitatea companiei Huawei la nivel global, dupa cum am vazut deja.

Huawei. Vanzarile de telefoane ale companiei sunt in cadere in ultimele luni, iar Donald Trump vrea sa dea o noua lovitura companiei chinezesti cu decizia de a impune noi tarife impotriva Chinei, dar asta nu e tot. Australia a anuntat recent o decizie de a sustine SUA si interdictiile impuse impotriva celor de la Huawei, fiind pregatite acolo interdictii care ar afecta si mai mult chinezii.

PROBLEMELE Huawei se ADANCESC, CUM sunt Afectate Telefoanele

Huawei. SUA a incercat sa distruga divizia chinezilor care produce echipamente 5G, insa in mod paradoxal au reusit sa o afecteze doar pe cea care produce telefoane mobile, acolo vanzarile si profitul fiind reduse. In mod complet neasteptat, divizia care produce echipamente 5G a fost cea care a generat vanzarile cele mai mari pentru intregul grup al Huawei, semn ca avertismentele privind pericolul echipamentelor lor nu a fost inteles.

Huawei. Totusi, telefoanele aduc o buna parte din incasarile trimestriale ale companiei chinezesti, iar o scadere cu 60% a lor la nivel international este o problema extrem de grava, deoarece China nu le poate suplini la infinit. In T2 2019 China a acoperit intr-o buna masura scaderea vanzarilor de telefoane ale Huawei la nivel global, dar totul are o limita, inclusiv buzunarele chinezilor, asa ca in urmatoarele luni am putea vedea cat de puternic e impactul SUA.

Huawei. Cei care au telefoane acum nu stiu daca vor mai primi actualizari pentru ele, cei care nu au, se gandesc daca sa le cumpere, sau nu, ir aceasta incertitudine genereaza toate aceste probleme pentru clienti.