Huawei P30 PRO DOMINA Samsung GALAXY S10 Plus (VIDEO)

Huawei P30 PRO domina Samsung GALAXY S10 Plus acolo unde conteaza cel mai mult pentru consumatori, iata cat de important este avantajul pe care il are.

Huawei P30 PRO domina Samsung GALAXY S10 Plus intr-o privinta care conteaza cel mai mult pentru clientii care decid sa cumpere acest gen de telefoane mobile de la producatorii din intreaga lume. In clipul video de mai sus aveti o comparatie facuta intre autonomia bateriei oferita de catre Samsung GALAXY S10 Plus si Huawei P30 PRO, iar cel din urma castiga in fata produsului coreenilor, asa cum era si de asteptat, avand in vedere alte dovezi.

Huawei P30 PRO are o baterie cu capacitate de 4200 mAh, in timp ce Samsung GALAXY S10 Plus are una cu capacitate de 4100 mAh, diferenta fiind una infima pe hartie, dar in realitate nu e chiar asa. Dupa cum puteti vedea in clipul video de mai sus, Huawei P30 PRO reuseste sa ofere o durata de utilizare ce este cu 32 de minute mai mare decat cea a Samsung GALAXY NOTE 10 Plus, iar asta conteaza din multe puncte de vedere.

Huawei P30 PRO DOMINA Samsung GALAXY S10 Plus (VIDEO)

Huawei P30 PRO si Samsung GALXY S10 Plus obtin peste 9 ore de autonomie fiecare, ceea ce ne arata ca exista posibilitate de a beneficia de o durata de utilizare foarte lunga chiar si cu telefoanele Android, iPhone XS Max, sau iPhone XR, telefoanele Apple cu cele mai mari baterii, nu ofera autonomie la fel de mare precum Huawei P30 PRO, sau Samsung GALAXY S10 Plus, ceea ce spune multe despre ce ne ofera Apple.

Huawei P30 PRO nu are performante la fel de bune precum Samsung GALAXY S10 Plus, dar nu beneficiaza nici de imbunatatirile pe partea de consum de energie, si totusi reuseste sa iasa deasupra rivalului sau. Asta ne arata din nou ca Huawei P30 PRO a fost gandit inclusiv pentru a oferi o autonomie care sa fie sperioara telefoanelor competitoare, camera fiind fara discutie cu mult peste ceea ce exista la alti producatori.

Huawei P30 PRO este cam la fel de scump precum Samsung GALAXY S10 Plus, insa in momentul de fata exista mari semne de intrebare cu privire la utilitaea sa in viitor fara actualizari majore pentru Android.