Huawei P30 Pro. Functia SECRETA pentru Telefoane (VIDEO)

Huawei P30 Pro. O functie secreta a fost descoperita pentru telefoanele chinezesti, iata ce poti face cu ajutorul ei chiar in acest moment si cum te ajuta.

Huawei P30 Pro. O functie secreta pentru telefoanele companiei chinezesti este prezentata in clipul video de mai sus pentru toata lumea, si vorbim despre ceva grozav care va fi oferit pentru mai multi oameni in viitor. Totul este bazat pe faptul ca Huawei P30 Pro are implementat un senzor ToF, Time of Flight, care permite preluarea de imagini intr-un mod complet inedit, dar care nu este oferit in mod standard de catre aplicatia Camera din telefoane.

Huawei P30 Pro. In clipul video de mai sus aveti prezentate functiile speciale pe care senzorul ToF din telfeoane le are, iar aplicatia Night Vision / ToF Viewer este cea care permite controlarea lor foarte simplu si usor. Night Vision este functia surpriza aici, deoarece in intuneric total, Huawei P30 Pro poate prelua prin senzorul ToF informatii care sa le permita oamenilor sa vada mai usor pe intuneric ca si cum ar avea o camera cu termoviziune.

Huawei P30 Pro. Functia SECRETA pentru Telefoane (VIDEO)

Huawei P30 Pro. Ideea din spatele acestei aplicatii este de a folosi senzorul ToF intr-un mod care pana in prezent nu a fost posibil, insa din pacate totul functioneaza doar cu telefoanele chinezilor, nu si cu alte modele existente. Multumita aplicatiei utilizatorii de telefoane Huawei P30 Pro pot nu doar sa vada cu Night Vision, ci sa foloseasca senzorul ToF si pentru a crea un harti 3D ale camerelor in care isi folosesc dispozitivele cu aceasta aplicatie.

Huawei P30 Pro. Din pacate, in momentul de fata aplicatia este limitata la rezolutia de 280×180 pentru vizualizarea imaginilor, deci nu veti avea ce sa faceti cu ele in afara telefoanelor pe care o folositi. Limitarea la telefoanele Huawei P30 Pro, si cele Honor cu senzor ToF are la baza faptul ca alti producatori de telefoane nu ofera API-uri care sa permita controlarea acestor senzori de imagine de catre dezvoltatori.

Huawei P30 Pro. Ceea ce vedem aici este doar inceputul in ceea ce priveste capacitatile senzorilor de imagine ToF pentru telefoane, deoarece mult mai mult se pot face cu ajutorul lor.