Telefoanele Samsung sunt MAI RAPIDE decat iPhone si cele Huawei

Telefoanele Samsung sunt mai rapide decat cele iPhone, sau cele ale Huawei, iata cat de mari sunt diferentele intre ceea ce ofera pentru clienti.

Telefoanele Samsung sunt MAI RAPIDE decat iPhone si cele Huawei

Telefoanele Samsung sunt mai rapide decat iPhone si cele ale companiei Huawei, conform unui studiu facut la nivel global de catre cei de la OpenSignal, iar dezvaluirile n-ar trebui sa mire pe cineva. Conform unei analize a OpenSignal, telefoanele SAmsung ofera cele mai bune viteze de navigare pe internet dintre toate modelele de telefoane de pe piata, depasindu-le pe cele produse de catre compania Apple, sau de catre Huawei.

Analiza a fofst facuta pe teste de viteza realizate in catevaz zeci de tari de pe glob, iar telefoanele Samsung ofera viteze mai mari decat cele de la Huawei si Apple in 35% dintre ele, un procent surprinzator de mare. iPhone-urile au iesit invingatoare in testele facute in 17.5% dintre tari, iar in restul niciunul dintre cei trei producatori nu a reusit sa iasa deasupra celuilalt, diferentele fiind foarte apropiate intre telefoanele pe care le vand.

Telefoanele Samsung sunt MAI RAPIDE decat iPhone si cele Huawei

Telefoanele Samsung sunt MAI RAPIDE decat iPhone si cele Huawei viteza

Telefoanele Samsung au in general viteze de download cu 1 – 3 Mbps mai bune decat cele inregistrate de catre telefoanele iPhone, sau Huawei, insa exista tari cu diferente si mai mari. In acestea diferentele pot ajunge pana la 14 Mbps, in principal in favoarea telefoanelor Samsung, insa uneori inclusiv iPhone-urile au iesit invingatoare la distante atat de mari, insa Huawei a ramas mai mereu in urma concurentei, ceea ce este surprinzator.

Mai surprinzator este ca telefoanele Samsung nu depasesc, in medie, cu atat de mult telefoanele iPhone, care au modem-uri net inferioare, produse de catre cei de la Intel. Diferentele sunt mici, insa notabile in contextul in care cei de la Apple vor sa-si dezvolte propriile modem-uri pentru iPhone, iPad si Mac, telefoanele Samsung folosind in principal modem-uri de la Qualcomm, desi coreenii produc deasemenea modem-uri pentru unele modele.

Acestea fiind spuse, daca va intereseaza foarte mult vitezele de download de pe internet, atunci telefoanele Samsung ar trebui sa fie principala voastra alegere, in timp ce iPhone-urile, sau telefoanele Huawei, ar trebui sa fie pe locul al doilea.