RCS & RDS. DOMINAREA Orange, Vodafone, Telekom Continua

RCS & RDS. Dominarea Orange, Vodafone, Telekom continua in Romania si in aceasta vara, iata ce realizare impresionanta a reusit grupul de telecomunicatii.

 

RCS & RDS. DOMINAREA Orange, Vodafone, Telekom Continua

RCS & RDS. Dominarea Orange, Vodafone, Telekom continua pentru grupul de telecomunicatii din Romania, iar asta in conditiile in care 2019 a inceput foarte prost, cu cresteri de preturi si noi legi care anuntau vremuri grele. In ciuda acestor lucruri, cei de la RCS & RDS au reusit sa se mentina fara probleme in topul operatorilor care atrag cei mai multi clienti in retea prin portare, si puteti vedea mai jos cam cat de mari sunt diferentele.

RCS & RDS. In iulie 2019 opertorul de telecomunicatii a ramas cu mult deasupra Orange, Vodafone, Telekom in ceea ce priveste numarul de persoane care s-au portat in reteaua lor, ceea ce nu e tocmai o surpriza. RCS & RDS a reusit sa-si depaseasca concurenta din toate punctele de veder atat in ceea ce priveste portarile de numere de telefonie mobila, cat si de telefonie fixa, iar aceasta situatie s-a intamplat in 2018, si continua la fel in 2019.

RCS & RDS. DOMINAREA Orange, Vodafone, Telekom Continua

RCS & RDS. DOMINAREA Orange, Vodafone, Telekom Continua telefonie fixa
Portarile in reteaua RCS & RDS in luna iulie 2019 pentru numerele de telefonie fixa.

RCS & RDS. Diferentele procentuale cele mai mari sunt pe partea de telefonie fixa, acolo unde grupul detinut de catre Digi a depasit Orange cu de aproape 3 ori mai multe portari, fata de Telekom si Vodafone diferenta fiind uriasa. In cazul telefoniei mobile exista diferentele cele mai mari in numere de telefon care au ajuns in reteaua RCS & RDS, Telekom fiind operatorul cu performantele cele mai apropiate, dar chiar si asa, exista diferente mari.

RCS & RDS. DOMINAREA Orange, Vodafone, Telekom Continua telefonie mobila
Portarile in reteaua RCS & RDS in luna iulie 2019 pentru numerele de telefonie mobila.

RCS & RDS. Orange si Vodafone raman in continuare la distante foarte mari, cu mai putin de jumatate din numarul de portari pe care Digi le inregistreaza pe partea de telefonie mobila, dar desigur ca nici asta nu e o surpriza. RCS & RDS ofera preturi mult mai bune decat Orange si Vodafone, insa Telekom cam reuseste sa e apropie de ei, asta desigur inainte de a fi vanduta de catre grupul german, ceea ce ar trebui sa se intample in urmatoarele luni.

RCS & RDS. Acestea fiind spuse, iata ca anul 2019 continua cu performante extrem de bune pentru grupul de telecomunicatii, portarile in retea continuand sa se mentina la un nivel ridicat.