PENIBIL! Samsung STERGE Reclamele in care a RAS de iPhone

Samsung arata iar cat este de penibila, iar asta deoarece a decis sa stearga toate reclamele in care a ras de o schimbare pentru iPhone pe care a facut-o deasemenea.

Samsung are un foarte vechi obicei de a-si bate joc de telefoanele iPhone ale companiei Apple, in special din cauza functiilor lor, dar si de a lua in ras inclusiv clientii, ceea ce e o miscare josnica, dar atat pot coreenii. Totusi, aseara a fost lansat Samsung GALAXY NOTE 10, iar in el compania Samsung a eliminat portul audio de 3.5mm, o schimbare pe care Apple a facut-o in 2017 si Apple, iar coreenii si-au batut joc de ea si de clientii sai foarte mult.

Samsung a fost penibila atunci si este mai penibila acum, dupa ce a decis sa stearga de pe aproape toate conturile YouTube reclamele in care isi batea joc de aceasta schimbare implementata in iPhone 7. Reclamele au fost sterse de pe majoritatea conturilor importante ale Samsung, insa pe unele secundare ele au ramas, iar mai jos aveti una care ia in ras ideea Apple de a renunta la portul audio de 3.5mm din telefoanele iPhone 7.

PENIBIL! Samsung STERGE Reclamele in care a RAS de iPhone

Samsung nu e singura companie care si-a batut joc de Apple din cauza acestei schimbari pentru telefoanele iPhone, Huawei facand la fel, inainte de a elimina deasemenea portul audio de 3.5mm din telefoane. Cam toti cei care si-au batut joc de Apple din cauza eliminarii portului audio de 3.5mm din iPhone au facut fix acelasi lucru, dar desigur ca dupa ce si-au batut joc de americani, si desigur ca schimbarile le-au facut cu rusine.

Celor de la Samsung le este atat de rusine de schimbarea pe care au facut-o incat nici macar nu au facut vreo mentiune cu privire la asta in conferinta pe care au avut-o la New York noaptea trecuta. Era si normal ca Samsung sa nu se faca de rusine in mod voit pe scena, dar e foarte penibila pentru ca separat de faptul ca a facut aceasta modificare, a eliminat si reclamele in care si-a batut joc de Apple, dar lumea nu uita.

Samsung s-a dovedit in multe randuri a fi o companie penibila care fie copiaza Apple, fie isi bate joc de Apple, si abia apoi copiaza ideile sale, si iata ca avem tot mai multe dovezi ale acestui lucru.

7 COMENTARII

  1. Adică dacă Oppo vinde 1000 de telefoane la 50 de euro, înseamnă că sunt mai buni? La fel și Samsung, cei de la Samsung nu vând telefoane „premium” multe, ci doar cele la 100-200 de euro. Înseamnă că sunt mai buni? HAHAHA.

    Pleacă măi sărăcie de aici cu glumele ăstea.

  2. locul 5 apple? cum suna baiete? sti ca se va ajunge acolo pana la sf anului nu? deja oppo a depasit apple si e pe locul 3 😉

  3. Adică dacă Oppo vinde 1000 de telefoane la 50 de euro, înseamnă că sunt mai buni? La fel și Samsung, cei de la Samsung nu vând telefoane „premium” multe, ci doar cele la 100-200 de euro. Înseamnă că sunt mai buni? HAHAHA.

    Pleacă măi sărăcie de aici cu glumele ăstea.