Huawei. Noua LOVITURA foarte DURA Primita de catre Companie

Huawei primeste o noua lovitura foarte dura astazi, compania chinezeasca fiind pusa intr-o situatie foarte proasta, si continua sa se apere in fata acuzatiilor.

Huawei. Noua LOVITURA foarte DURA Primita de catre Companie

Huawei continua sa aiba parte de lovituri din toate partile in aceasta perioada, compania chinezeasca fiind acum din nou vizata de o sanctiune care arata ca americanii inca nu au terminat cu hartuirea sa. Mai exact, guvernul american le-a interzis agentiilor federale americane sa cumpere echipamente de la compania Huawei pentru folosire de catre angajatii sai, intr-o miscare care ne arata ca razboiul comercial cu China e departe de a se fi terminat.

Huawei era oricum neoficial una dintre companiile de la care agentiile guvernamentale aveau interdictie de a cumpara produse pentru uzul angajatilor, insa acum totul se transforma in ceva oficial. Guvernul federal le interzice tuturor agentiilor federale sa cumpere produse de la Huawei, iar acesta este doar un nou mesaj pe care americanii il dau pentru chinezi.

Huawei. Noua LOVITURA foarte DURA Primita de catre Companie

Huawei a fost acum aproximativ un an de zile trecuta pe o lista neagra a lui Donald Trump care interzicea achizitia de telefoane mobile in randul agentiilor federale guvernamentale, sau a armatei. Acum totul a devenit oficial, si restrictia nu se refera doar la telefoane mobile, ci si la tablete, laptop-uri, sau orice fel de alte echipamente de telecomunicatii pe care Huawei le vinde in lumea intreaga, deci interdictia are aplicare vasta.

“Agenția americană responsabilă pentru contractele guvernamentale a publicat miercuri o regulă provizorie pentru interzicerea achizițiilor federale de echipamente de telecomunicații de la cinci companii chineze, inclusiv Huawei. Huawei a negat în mod repetat că este controlat de guvernul chinez, serviciile militare sau serviciile de informații. A depus o acțiune împotriva guvernului Statelor Unite pentru restricțiile din proiectul de lege al apărării.”

Huawei are produsele interzise deoarece SUA ar fi descoperit dovezi ale faptului ca produsele chinezilor contin portite de acces prin care guvernul de la Beijing ii poate spiona pe clientii sai. Desigur ca Huawei a negat asta tot timpul, insa nimeni nu o crede, nici macar cei care o urmaresc pe retelele de socializare, lucru care a fost confirmat intr-un studiu recent facut de catre companie chiar pe reteaua Twitter.

Huawei va ataca in instanta interdictia pe care guvernul federal american i-a impus-o, insa desigur ca sansele sale de reusita sunt egale cu zero.

2 COMENTARII

  1. Mda – “mesajul ” americanilor , pe langa ca a fost dat de mult , nu valoareaza doi bani.
    Chinezii or sa-i scoata afara militar din Pacificul de Vest asa ca imbecilitatea lui Trump nu are margini . Or sa urmeze ocuparea Hong-Kong-ului , a Taiwan-ului si a marii Chinei de Sud , doar pt ca un idot si-a gasit sa se agate de Huawei si sa porneasca un razboi comercial fara sens .
    Imbecil utilizator de iPhone si trump asta !