Samsung GALAXY NOTE 10 Plus vs S10 Plus – Compartia Gigantilor (VIDEO)

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus este cel mai mare model de telefon pe care compania coreeana il are in momentul de fata la vanzare, iar Samsung GALAXY S10 Plus este modelul premium anterior cu ecran surprinzator de mare. Diferentele dintre cele doua modele de telefoane Samsung GALAXY NOTE 10 Plus si Samsung GALAXY S10 Plus sunt serioase, si cei care vor sa cumpere unul dintre ele trebuie sa stie ce primesc.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus are un ecran cu diagonala de 6.8 inch, in timp ce S10 Plus are un ecran cu diagonala de 6.4 inch, diferenta fiind foarte mare atat in inaltime, cat si in latime. Puteti observa ca Samsung GALAXY NOTE 10 Plus es mult mai greu de tinut in mana pentru folosire obisnuita, in timp ce Samsung GALAXY S10 Plus este mult mai simplu de folosit de catre utilizatori.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus vs S10 Plus – Compartia Gigantilor (VIDEO)

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus vine cu specificatii mai bune decat predecesorul lansat in primavara de catre coreeni, dar asta e normal, din moment ce este gandit pentru a functiona mai bine si pe 5G. Samsung GALAXY NOTE 10 Plus este deasemenea mai scump, cu vreo 100 de euro, iar versiunea 5G este mai scumpa cu 300 de euro dar din pacate deocamdata in Romania n-o putem cumpara pe cea din urma.