iPhone XS DEPASESTE Tehnologic Samsung GALAXY NOTE 10 Plus

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus. Noul telefon al coreenilor va fi depasit din punct de vedere tehnologic de catre iPhone XS, un smartphone lansat cu 1 an in urma.

iPhone XS DEPASESTE Tehnologic Samsung GALAXY NOTE 10 Plus

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus. Pregatit de prezentare peste doar o saptamana, noul model de telefon al companiei coreene nu va reusi sa-si depaseasca in toate privintele concurenta de pe piata telefoanelor. Desi seria va beneficia de proesoare Qualcomm Snapdragon 855 Plus si Exnos 9825, se pare ca acestea nu vor pune Samsung GALAXY NOTE 10 Plus peste iPhone XS, din pacate, dar nici peste alte telefoane Android de pe piata.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus. Un prim test de performante facut pentru noul procesor Exynos 9825, cel care va fi implementat in peste 90% dintre unitatile vandute, ne arata ca e cu mult inferior celui A12 din iPhone XS. Diferentele sunt de pana in 10% intre performantele Samsung GALAXY NOTE 10 Plus si iPhone XS, iar asta in conditiile in care al doilea e vechi de un an de zile, iar primul abia acum ajunge pe piata, dar ii va fi tehnologic inferior.

iPhone XS va DEPASI Tehnologic Samsung GALAXY NOTE 10 Plus

iPhone XS va DEPASI Tehnologic Samsung GALAXY NOTE 10 Plus performante

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus. Noile procesoare Qualcomm Snapdragon 855 Plus si Exynos 9825 sunt gandite pentru a facilita folosirea retelelor 5G in conditii mai bune, dar si cu performante superioare celor actuale. Desi in mod teoretic ele reprezinta versiuni imbunatatite ale procesoarelor folosite in telefoanele actuale, in realitate Samsung GALAXY NOTE 10 Plus se pare ca va fi inferior seriei iPhone XS, ceea ce spune foarte multe despre dispozitive.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus. Pe de alta parte, telefonul urmeaza sa aiba o camera net superioara, chiar si fata de seria S10, ecranul fiind deja mai bun decat cel din iPhone XS, care are totusi o vechime de un an de zile. E interesant cum coreenii reusesc de fiecare data sa se plaseze in urma concurentei cand vine vorba despre asemenea produse, iar Samsung GALAXY NOTE 10 Plus nu va fi diferit fata de ceea ce am vazut deja de la alte modele.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus. Prezentarea va avea loc in data de 7 august in New York, insa lansarea este programata pentru data de 23 august, preturile nefiind deocamdata dezvaluire.

3 COMENTARII

  1. tehnologic???? cu ce depaseste? cu faptul ca nu va aduce nicio noutate in plus?cu faptul ca nu au mai inovat deloc? sigur domne

  2. tehnologic????? cu ce depaseste? cu faptul ca nu va aduce nicio noutate in plus?cu faptul ca nu au mai inovat deloc? sigur domne