NASA. Noul VIDEO ce a EXPLODAT pe Internet, UIMIND Intreaga LUME

NASA. Intregul internet a explodat dupa un nou video publicat de catre agentia spatiala americana, iata cum a uimit intreaga lume cu o surpriza majora.

NASA. Agentia spatiala americana vrea sa revolutioneze calatoriile prin spatiul cosmic pe care omenirea le face, iar pentru a realiza acest lucru a facut o demonstratie extrem de interesanta in cursul zilelor trecute. In clipul video de mai sus aveti prezentata o demonstratie pentru un test pe care NASA l-a facut deasupra planetei noastre pentru a testa un nou sistem de propulsie bazat pe apa, dar si un nou sistem de comunicare intre navetele sale.

NASA. Cei de la NASA au trimis in spatiul cosmic doua navete care au fost plasate la distante de 5.5 mile una de cealalta, dar care au reusit sa comunice prin radio pentru a se apropia. Navele de dimensiuni mici au folosit propulsie cu apa pentru a se misca prin spatiul cosmic, iar cei de la NASA intentioneaza sa foloseasca acest nou sistem inclusiv in viitoarele nave spatiale de dimensiuni mult mai mari, care vor fi trimise in spatiu.

NASA. Noul VIDEO ce a EXPLODAT pe Internet, UIMIND Intreaga LUME

NASA. Apa din interiorul rezervoarelor celor doua nave spatiale a fost transformata in abur pentru a facilita miscarea pentru ca ele sa se intalneasca undeva la mijloc deasupra Pamantului. Cei de la NASA lucreaza la foarte multe proiecte pentru a aduce in nave spatiale noi sisteme de propulsie in spatiul cosmic, insa desigur ca acesta nu va fi unul dintre cele care poate fi folosit pentru calatorii pe distante foarte mari.

“Cele două nave spațiale OCSD, fiecare cu dimensiunea aproximativă a unei cutii de țesuturi, orbitau Pământul la aproximativ 5,5 mile între ele când au stabilit o legătură încrucișată cu comunicații de frecvență radio pentru a „vorbi” între ele. O navă spațială a emis o a doua comandă pentru a-și activa propulsorul și a închide decalajul dintre cele două. Rezervoarele de combustibil de pe ambele nave spațiale sunt umplute cu apă. În timpul acestei manevre propulsive, apa a fost transformată în aburi de propulsoare pentru a propulsa nava spațială.”

NASA. Totusi, e foarte interesant faptul ca agentia spatiala americana continua sa furnizeze informatii atat de detaliate cu privire la misiunile pe care le desfasoara in spatiul cosmic pentru intreaga omenire. Desigur ca mult mai interesant ar fi de vazut ca NASA sa prezinte si celelalte sisteme de propulsie, care sunt mult mai avansate, si pot atinge viteze mult mai mari, dar poate ca le vom vedea in viitorul nu foarte indepartat.

NASA. Acestea fiind spuse, asteptam cu mare interes sa vedem ce au pregatit americanii pentru calatoriile care vor fi facute catre luna cel mai tarziu in cursul anului 2024.