RCS & RDS. Vestea SURPRIZA care va BUCURA Clientii Romani

RCS & RDS. O veste surpriza facuta de catre operatorul de telecomunicatii va bucura cu siguranta foarte multi dintre clientii care le folosesc serviciile in tara.

RCS & RDS. Vestea SURPRIZA care va BUCURA Clientii Romani

RCS & RDS. Fara sa faca prea mult “tam-tam”, operatorul de telecomunicatii a anuntat o veste chiar foarte buna pentru clientii din Romania, care se pot bucura acum de ceva ce a fost anuntat oficial in iulie. Mai exact, in cursul lunii iulie cei de la RCS & RDS au anuntat lansarea 5G in Romania, doar ca in acel moment reteaua era disponibila doar in centrul Bucurestiului, insa cu promisiunea ca acoperirea va fi extinsa si in alte zone.

RCS & RDS. Fara a mai face o alta conferinta de presa, compania a extins acoperirea 5G si in alte orase, asa cum a promis, astfel ca incepand de saptamana aceasta clientii se pot bucura de viteze mari in provincie. Mai exact, harta cu acoperirea 5G pe care o ofera RCS & RDS a fost actualizata, iar acum exista disponibilitate inclusiv in Constansa și Mamaia, Oradea, Cluj-Napoca si Iasi, asa cum a fost promis de catre operator.

RCS & RDS. Vestea SURPRIZA care va BUCURA Clientii Romani

RCS & RDS. Vestea SURPRIZA care va BUCURA Clientii Romani acoperire 5G
Acoperirea 5G RCS & RDS in august 2019.

RCS & RDS. Harta cu acoperirea 5G pe care o ofera, si o va oferi, grupul de telecomunicatii contine deasemenea si urmatoarele zone in care va fi extinsa disponibilitatea pana la finalul lunii septembrie. Practic, RCS & RDS va avea acoperire 5G si in  Sinaia, Bușteni, Predeal, Poiana Brașov, Brașov, Timișoara, Craiova și Sibiu, dar abia pana la finalul lunii septembrie, deci toti cei interesati sa profite de vitezele mai mari, vor avea de asteptat pentru asta.

RCS & RDS. Doua modele de telefoane mobile sunt disponibile la operator pentru a testa vitezele 5G din Romania, mai exact Xiaomi Mi Mix 3 5G si Huawei Mate 20X 5G, ambele putand fi comandate chiar in acest moment. La testul facut de catre RCS & RDS in momentul lansarii 5G au fost obtinute viteze de navigare pe internet de pana al 600 Mbps, cu mult, mult, mult, mult, peste cele 4G ale grupului, iar asta pe frecventele 4G.

RCS & RDS. Dupa achizitionarea frecventelor 5G, vitezele ar trebui sa treaca si de 1 Gbps inclusiv in Romania, insa mai multe despre asta vom afla abia in iarna, dupa licitatia pentru retelele 5G.