WhatsApp: Vestea URIASA pentru o Functie EXTREM de ASTEPTATA

WhatsApp. O veste uriasa pentru o functie extrem de importanta a fost dezvaluita astazi, iata de ce vor avea parte utilizatorii de telefoane din lumea intreaga.

WhatsApp Vestea URIASA pentru o Functie EXTREM de ASTEPTATA

WhatsApp. O noua functie extrem de asteptata de catre utilizatorii de telefoane din lumea intreaga are astazi parte de o veste extrem de buna de la americani, si toti ne putem bucura de acest lucru chiar acum. Mai exact, vorbim despre dark mode pentru WhatsApp, acesta fiind in dezvoltare de ceva vreme, insa iata ca se apropie intr-un final de a fi pregatit pentru lansare pentru utilizatorii din intreaga lume.

WhatsApp. Dark mode-ul pentru iPhone este gata in proportie de 95% in momentul de fata, deci exista sanse foarte mari ca el sa fie lansat foarte curand pentru noi, chiar inainte sa ajunga pe Android. Din pacate pentru utilizatorii care folosesc aplicatia WhatsApp pe telefoane cu sistem de operare Android, noul dark mode este pregatit de lansare in proportie de doar 75%, deci inca mai exista foarte mult de lucru la el inainte de a putea fi lansat.

WhatsApp are dark mode pregatit pentru lansare pe iPhone

WhatsApp dark mode iphone

WhatsApp. Puteti vedea in imaginea de mai sus ce spune unul dintre cei mai cunoscuti leakeri de informatii privind aplicatia de mesagerie, si se pare ca lucrurile merg in directia cea mai buna, cel putin in cazul iOS. E posibil ca WhatsApp sa lanseze intai pe iPhone noul dark mode, si abia apoi pe Android, asa cum s-a mai intamplat si cu alte functii importante in trecut, deci putem spera ca-l vom avea in urmatoarele luni disponibil in mod oficial.

WhatsApp. E posibil ca acest dark mode sa fie lansat impreuna cu iOS 13, avand in vedere ca sistemul de operare va aduce o tema intunecata in mod nativ pentru intreaga interfata a aplicatiilor din iDevice-uri. Nu e foarte clar ce urmeaza sa se intample, si cum urmeaza sa se intample, dar puteti vedea ca WhatsApp lucreaza in mod activ la un dark mode pentru iPhone, si il are aproape pregatit.

WhatsApp. Din moment ce acest dark mode este instr-un stadiu atat de avansat al procesului de dezvoltare, e foarte posibil sa vedem din nou imagini care sa ni-l prezinte inainte de a fi lansat.